Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Jungle Speed: Το απόλυτο παιχνίδι της παρέας

Jungle Speed: Το απόλυτο παιχνίδι της παρέας

Στο “Jungle Speed”, οι παίχτες πρέπει να ξεφορτωθούν όλες τις κάρτες που έχουν στο χέρι τους. Σε κάθε γύρο οι παίχτες φανερώνουν μια κάρτα από το χέρι τους. Αν κάποια από τις κάρτες είναι ίδιες, τότε όποιος προλάβει να πάρει το τοτέμ από τη μέση του τραπεζιού μπορεί να δώσει την κάρτα του στον άλλον..Φυσικά αυτό είναι πιο δύσκολο από ότι ακούγεται καθώς πολλές κάρτες μοιάζουν μεταξύ τους αλλά δεν είναι ίδιες! Το “Jungle Speed” είναι ένα παιχνίδι ταχύτητας, για 2 έως 10 παίχτες ενώ οι παρτίδα δεν ξεπερνά τα 15 λεπτά.
Ένα επιτραπέζιο που θα χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές γέλιου και θα προκαλέσει την ταχύτητα και την ευστροφία των μελών της παρέας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.