Αρχική InfoTeens Νέα Justin Bieber: «Μην κάνετε σεξ αν δεν είστε ερωτευμένοι!»

Justin Bieber: «Μην κάνετε σεξ αν δεν είστε ερωτευμένοι!»

Ο Justin Bieber είναι το απόλυτο μουσικό είδωλο της νέας γενιάς που στο πέρασμά του εκατομμύρια fans παραληρούν. Ο 18χρονος Justin έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone και μίλησε για θέματα ταμπού που αφορούν τους εφήβους, όπως το σεξ και οι εκτρώσεις!

Γνωρίζοντας παρά πολύ καλά την τεράστια επιρροή που ασκεί στους εφήβους, ο τραγουδιστής παρότρυνε τους αναγνώστες του περιοδικού να μην κάνουν σεξ με κάποιον με τον οποίο δεν είναι ερωτευμένοι «Δε νομίζω ότι πρέπει να κάνεις σεξ με κάποιον εάν δεν είσαι ερωτευμένος. Νομίζω ότι πρέπει να περιμένεις τον άνθρωπο που θα…ερωτευθείς!» Επιπλέον, δήλωσε κατηγορηματικά αντίθετος
με τις εκτρώσεις
λέγοντας «Πραγματικά δεν πιστεύω στις εκτρώσεις. Θεωρώ ότι το έμβρυο είναι ζωντανός άνθρωπος. Είναι σαν να σκοτώνεις ένα μωρό!». Αφήνει όμως ένα περιθώριο στο οποίο η έκτρωση φαίνεται να είναι μάλλον η πιο σωστή απόφαση, όπως στην περίπτωση εγκυμοσύνης μετά από βιασμό «Πιστεύω πως αυτό είναι πολύ θλιβερό, αλλά όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Δεν ξέρω ακριβώς πως θα μπορούσε ένας βιασμός να λειτουργήσει ως αιτία έκτρωσης, αλλά μην έχοντας βρεθεί ποτέ σε αυτή τη θέση, μάλλον δεν είμαι σε θέση να το κρίνω»!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.