Αρχική Προτάσεις Αγοράς Kαθαρίζουμε την παραλία Ζέρβα στη Γλυφάδα μαζί με την Kiehl’s (25/9)

Kαθαρίζουμε την παραλία Ζέρβα στη Γλυφάδα μαζί με την Kiehl’s (25/9)

Η Kiehl’s η αγαπημένη μάρκα των celebrities στη Νέα Υόρκη, με ιστορία άνω των 150 ετών στο χώρο των φυτικών καλλυντικών φαρμακευτικής προέλευσης «κατεβαίνει» νότια και εγκαινιάζει τη δραστηριότητά της στο Hondos Center Γλυφάδας, με τον καθαρισμό και την αισθητική αναβάθμιση της παραλίας Ζέρβα, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου. Μας καλεί λοιπόν να συνδράμουμε την προσπάθειά της με στόχο το καθαρότερο περιβάλλον, τις όμορφες ακτές και τη δημιουργία φυσικών χώρων αναψυχής, που προάγουν την υγεία και την αισθητική μας.

Η δράση, που είναι ανοιχτή για το κοινό, έχει στόχο την αισθητική αναβάθμιση της παραλίας Ζέρβα στη Γλυφάδα, που σήμερα παρουσιάζει μια εικόνα παραμελημένη και έχει ανάγκη εξωραϊσμού και προστασίας. Η αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί με την κινητοποίηση και την ενεργό συμμετοχή εθελοντών και φίλων των προϊόντων της KIEHL’S που, με τη καθοδήγηση των ειδικών της ΜΚΟ «ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΗ", θα καθαρίσουν την παραλία, θα φυτέψουν κατάλληλα για τις συνθήκες φυτά και θα διακοσμήσουν τις τσιμεντένιες ζαρντινιέρες που βρίσκονται εκεί. Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, ομάδα καλλιτεχνών θα δημιουργήσει graffiti σε κτίριο επί της παραλίας.

Σύμμαχοι της Kiehl’s είναι η «Ελλάδα Καθαρή» και ο Δήμος Γλυφάδας που παραχώρησε την παραλία για την υλοποίηση της δράσης ανάπλασης. Η «Ελλάδα Καθαρή» είναι ένας μη κυβερνητικός, μη κερδοσκοπικός φορέας με έδρα την Αθήνα που δραστηριοποιείται από το 1999 και αποτελεί επίσημο μέλος του Mediterranean Action Plan του Προγράμματος Περιβάλλοντος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (UNEP/MAP), Clean up the World( CUW) και WECF (Women of Europe for a Common Future). Σκοπός της, είναι η δημιουργία μιας νέας, πρότυπης και αρμονικής σχέσης ανάμεσα στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Με την ενέργεια αυτή η KIEHL’S αποδεικνύει έμπρακτα ότι ο λόγος ύπαρξής της δεν είναι απλά να επιτυγχάνει τον καθημερινό, εμπορικό στόχο της κερδοφορίας. Ως οφείλει, είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας, αντιλαμβάνεται τα θέματα που την απασχολούν και συμμετέχει στην επίλυσή τους, όπου κι αν βρίσκεται, σε όλον τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες για συμμετοχή στην ενέργεια ανάπλασης της παραλίας: Kiehl’s στα Hondos Center Γλυφάδας, τηλ. 210 – 89 10 900.

Σημεία πώλησης Kiehl’s:
HONDOS CENTER ΓΛΥΦΑΔΑ: Αγ. Κωνσταντίνου 2 & Λαζαράκη 5, Γλυφάδα Νέο Κατάστημα
HONDOS CENTER ΚΟΛΩΝΑΚΙ: Μέρλιν 6, Κολωνάκι
Attica, the Department Store: Πανεπιστημίου 9, CityLink Σύνταγμα Νέο Κατάστημα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.