Αρχική InfoTeens Νέα Kαλλιτεχνικό εργαστήρι για εφήβους στις Μορφές Έκφρασης

Kαλλιτεχνικό εργαστήρι για εφήβους στις Μορφές Έκφρασης


Το να ζεις δημιουργικά και ωφέλιμα είναι Τέχνη που απαιτεί συγκρότηση, γόνιμη σκέψη και ουσιαστικές αρχές. Μέσα από αυτό το πρίσμα οι Μορφές Έκφρασης θέτουν φέτος σε λειτουργία το πρωτότυπο εργαστήρι για εφήβους «Καλλιτέχνες της ζωής» με στόχο μέσα από το Θέατρο, τη Μουσική και την Κίνηση να μυήσουν τους νέους στις αρχές της επικοινωνίας, της κατανόησης, της λογικής και της δημιουργικότητας.
Το εργαστήρι αποσκοπεί στην καλλιέργεια και τη καθοδήγηση των νέων ώστε να τους βοηθήσει να επεξεργαστούν τα δικά τους θέματα όπως:
-πως να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα στη μελέτη τους,
-να βελτιώσουν την επικοινωνία με τους καθηγητές τους,
-να βελτιώσουν τις σχέσεις τους με τους γύρω τους (γονείς, φίλοι, κορίτσια ή αγόρια του αντίθετου φύλου, κ.α.)
-τι είναι οι εθιστικές ουσίες και ποιες συνέπειες έχουν
-πως να επιτύχουν τους στόχους τους χωρίς φόρτιση και άγχος,

Όπως αναφέρει ο ηθοποιός και μουσικοπαιδαγωγός Θωμάς Κινδύνης , ο οποίος είναι και ο εμπνευστής του εργαστηρίου, με πλήρη επίγνωση της σοβαρότητας ενός τέτοιου εγχειρήματος «..το εργαστήριο αυτό δεν αποτελεί ακόμα ένα ρομαντικό καλλιτεχνικό όραμα, αλλά έρχεται, σε δύσκολους καιρούς, να εφοδιάσει τα παιδιά με γνώση και ικανότητες που θα τα απογειώσουν στην πορεία της ζωής τους! Το εργαστήρι για εφήβους δεν αποτελεί μια πολυτέλεια ή ένα χόμπι για τον ελεύθερο τους χρόνο αλλά μια ανάγκη για μια σωστή προετοιμασία στη Ζωή».

Μορφές Έκφρασης
Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα
Τηλ:2103464903


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.