Αρχική Διάφορα Kαλλιτεχνικό εργαστήρι στις Μορφές Έκφρασης

Kαλλιτεχνικό εργαστήρι στις Μορφές Έκφρασης


Σε μια εποχή που τα παιδιά μεγαλώνουν στη σκιά της τεχνολογίας, χωρίς αλάνες και γειτονιές φιλικές, χωρίς ομαδική δράση και επικοινωνία, ένα εργαστήρι που τους δίνει την ευκαιρία να κατανοούν τα συναισθήματα τους, να συνεργάζονται, να θέτουν και να υλοποιούν στόχους με αξίες, να αναπτύσσουν τη φαντασία τους και κυρίως να χαίρονται και να χαμογελάνε, είναι τόσο αναγκαίο και ωφέλιμο όσο και η τροφή για επιβίωση.
Οι Μορφές Έκφρασης και ο ηθοποιός- μουσικοπαιδαγωγός Θωμάς Κινδύνης δημιούργησαν το 2004 ένα απογευματινό σχολείο τεχνών για τα παιδιά -το «Παιδί & Τέχνη» δίνοντας έμφαση στην αγωγή μέσα από τη μουσική, το θέατρο και το χορό.
Το νέο καλλιτεχνικό εργαστήρι για παιδιά «Κίνηση, Λόγος & Ρυθμός» που επιμελείται ο Θωμάς Κινδύνης αναπτύσσει αρμονικά τις τρείς βασικές λειτουργίες του ανθρώπου: την Κίνηση= σώμα, τον Λόγο= σκέψη, το Ρυθμό = συναίσθημα. Το εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά από 3 ετών έως και 16 ετών και είναι βασισμένο κατά ένα μεγάλο μέρος στο μουσικοπαιδαγωγικό σύστημα του Carl Orff, που όμως επεκτείνεται και στην τέχνη του Θεάτρου και της Κίνησης.
Ακόμη, μέσα από τα παιδικά εργαστήρια των Μορφών Έκφρασης τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με αρχαίους ελληνικούς μύθους, με παραδοσιακά παραμύθια, με επιλεγμένα θέματα από την παγκόσμια παράδοση των λαών και του κόσμου αλλά και με την αρχαία Ελληνική Τραγωδία και τις διαχρονικές αξίες που προάγει.

Μορφές Έκφρασης,
Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα
Τηλ. : 210 3464903, 210 3464002


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter