Αρχική Διαγωνισμοί Kερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την παιδική όπερα "Το ελιξήριο του έρωτα" στο Cine Παράδεισος (2/2)

Kερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την παιδική όπερα "Το ελιξήριο του έρωτα" στο Cine Παράδεισος (2/2)

To cine Παράδεισος προσκαλεί τα παιδιά το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου να μυηθούν στον μαγικό κόσμο της όπερας παρακολουθώντας την υπέροχη μουσική κωμική όπερα σε δύο πράξεις το «Ελιξίριο του έρωτα».

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την παιδική κωμική όπερα "Ελιξήριο του έρωτα" το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 16:00 στο Cine Παράδεισος.

Η υπόθεση του έργου:

Είναι δυνατόν να νικηθεί η πραγματική αγάπη; Μπορεί η απληστία και η έπαρση, όσο κι αν υποκριθεί κανείς, να κερδίσουν μια αθώα καρδιά; Όχι δε μπορούν! Δε μπορούσαν ποτέ! Ούτε την παλιά εποχή, τότε που ο Donizetti διαδεχόταν τον μεγάλο Rossini στο είδος της κωμικής όπερας. Τότε που τα πάθη και οι αγωνίες των ρομαντικών νέων αποτελούσαν πηγή έμπνευσης για τους δημιουργούς, τροφοδοτώντας τους με θέματα για τα αριστουργήματα που μέχρι σήμερα θαυμάζουμε!
Αποτελεί ρεπερτόριο παιδικών σκηνών μεγάλων θεάτρων όπερας ανά τον κόσμο.

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Μαυρομάτη (Αdina), Γιάννης Κάβουρας (Νemorinο),
Δημοσθένης Σταυριανός (Belcore), Γαβριήλ Αντωνέλος (Il dottor Dulcamara)

Πιάνο: Μανώλης Παπασηφάκης Καλλιτεχνική επιμέλεια: H2Opera

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, στις 12.30 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την παιδική κωμική όπερα "Ελιξήριο του έρωτα" το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 16:00 στο Cine Παράδεισος
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμούς από το 1 ως το 368 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Αριστέα Ζούμπερη

2. Ευανθία Ζάχου

3. Ευτυχία Ασπρομάτη

4. Ασημίνα Σταμούλη

5. Κων/να Κονάνη

6. Καλλιόπη Βιολάτζη

7. Τουμ Φερχάτ

8. Αλεξάνδρα Θεοφιλοπούλου

9. Άννα Στειακάκη

10. Εμμανουέλα Κουρούση

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.