Αρχική Διαγωνισμοί Kερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την έκθεση φωτογραφίας με ζώα του BBC στο The Mall ! (9-10/6)

Kερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την έκθεση φωτογραφίας με ζώα του BBC στο The Mall ! (9-10/6)

Το infokids δίνει τη δυνατότητα σε 10 τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να απολαύσουν από κοντά ένα φωτογραφικό ταξίδι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης μέσα από την άγρια πλευρά της φύσης όπως αποτυπώθηκε από το BBC Wildlife Magazine και παρουσιάζεται στον τεταρτο όροφο του The Mall Athens. Ειδικότερα, 5 τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για το Σάββατο 9 Ιουνίου και άλλοι 5 θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την Κυριακή 10 Ιουνίου. Η πρόσκληση ισχύει από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Λίγα λόγια για την έκθεση:

104 μοναδικές φωτογραφίες που αναδεικνύουν την ποικιλομορφία της φύσης, από βραβευμένους επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους όλων των ηλικιών, από όλο τον κόσμο, θα εκτεθούν σε ειδικά φωτιζόμενα panels. Εξαιρετικές λήψεις δράσης από τα πιο άγρια ζώα της γης, αξέχαστες υποβρύχιες εικόνες, εναλλαγές φυσικών τοπίων και σπαρακτικές εικόνες απειλούμενων ειδών που θα… μαγέψουν τους μικρούς και θα ενθουσιάσουν τους μεγάλους! Στο τέλος της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια προβολή βασισμένη στις καλύτερες φωτογραφίες των προηγούμενων διαγωνισμών σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
Για το 2011, 46η συνεχόμενη χρονιά του διαγωνισμού, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου αλλά και το BBC Wildlife Magazine επέλεξαν τις καλύτερες φωτογραφίες με θέμα την άγρια φύση και τα άγρια ζώα, μεταξύ των 4.307 συμμετοχών που στάλθηκαν από επαγγελματίες, αλλά και ερασιτέχνες φωτογράφους. Μεταξύ αυτών, υπήρχαν και 11 συμμετοχές από την Ελλάδα, που όμως δεν κατάφεραν να επιλεχθούν για την προβολή τους στην έκθεση!

Πρώτη στάση της έκθεσης Wildlife Photographer of the Year ήταν το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου, όπου την αντίκρυσαν περισσότεροι από 150.000 επισκέπτες! Αμέσως μετά, τον Μάρτιο του 2012, «ταξίδεψε» στον Καναδά και τρίτος «σταθμός» της έκθεσης είναι στο… «THE MALL ATHENS»!

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΣΑΒΒΑΤΟ 10.00 – 21.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 10.00 – 20.00
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 7280200, 210 6100493

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: www.themallathens.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 8 Ιουνίου, στις 13.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids δίνει τη δυνατότητα σε 10 τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να απολαύσουν από κοντά ένα φωτογραφικό ταξίδι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης μέσα από την άγρια πλευρά της φύσης όπως αποτυπώθηκε από το BBC Wildlife Magazine και παρουσιάζεται στον τεταρτο όροφο του The Mall Athens. Ειδικότερα, 5 τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για το Σάββατο 9 Ιουνίου και άλλοι 5 θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την Κυριακή 10 Ιουνίου. Η πρόσκληση ισχύει από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμούς από το 1 ως το 839 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

Για το Σάββατο 9/6:

1. Ευθαλία Δίπλα

2. Ελπίδα Ντάλλα

3. Τάνια Παπάζογλου

4. Κων/νος Καφαράκης

5. Ελισάβετ Βορεάδη

Για την Κυριακή 10/6:

6. Μαρία Πετροπούλου

7. Στέλλα Ειρήνη Πλατανιά

8. Δήμητρα Παπαγιαννοπούλου

9. Παρασκευή Βαλαντάση

10. Αθηνά Χατζηφωτίου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.