Αρχική Διαγωνισμοί Kερδίστε 10 δωροεπιταγές των €50 από το www.welovetoys.gr!

Kερδίστε 10 δωροεπιταγές των €50 από το www.welovetoys.gr!

Kερδίστε 10 δωροεπιταγές των €50 από το www.welovetoys.gr, το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα που κάνει τις αγορές… παιχνίδι!

ΤοInfokids.gr και το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα Welovetoys.gr δίνουν την ευκαιρία σε 10 τυχερούς αναγνώστες μας να κερδίσουν από 1 δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ !

Γνωρίστε κι εσείς το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα www.welovetoys.gr, που κάνει τις αγορές… παιχνίδι!

Mια μικρή διαδικτυακή βολτίτσα θα σας πείσει. Χωρίς το άγχος και τα έξοδα του αυτοκινήτου και του parking, χωρίς ουρές στα ταμεία, καθήστε αναπαυτικά στο σαλόνι σας και επισκεφθείτε το www.welovetoys.gr :  Από τις πιο διάσημες μάρκες έως τις πιο ψαγμένες, από μια μικρή γόμα έως ένα ποδήλατο και από βρεφικά είδη έως ηλεκτρονικά παιχνίδια και βιβλία, εδώ θα βρείτε τα πάντα, θα τα παραγγείλετε πανεύκολα και θα φτάσουν σπίτι σας σε 24 ώρες και με περιτύλιγμα δώρου, εάν το επιλέξετε. Ξεχωρίζει η αυτόματη υπενθύμιση γιορτών και γενεθλίων που δε σας αφήνει να εκτεθείτε, το διασκεδαστικό ψαχτήρι δώρων αλλά και το ηλεκτρονικό πορτοφόλι που σας προσφέρει bonus ένα ποσό με κάθε αγορά σας για να το χρησιμοποιήσετε στις επόμενες. Τέλος, έχετε το μοναδικό δικαίωμα επιστροφής οποιουδήποτε προϊόντος για 365 ημέρες (ναι, έναν ολόκληρο χρόνο!) δωρεάν, δηλαδή έρχονται και το παίρνουν από την πόρτα σας χωρίς καμία επιβάρυνση!

Απίστευτη «συνταγή» εξυπηρέτησης από το κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα παιχνιδιών στην Ελλάδα.

Α, και το Νοέμβριο διοργανώνουν το μεγαλύτερο διαγωνισμό που έχει γίνει στην αγορά του παιχνιδιού στο facebook! Κερδίστε έως 15% εκπτώσεις για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας και μπείτε στην κλήρωση για το πιο απίθανο 3ημερο ταξίδι στην Disneyland Paris, για μια 4μελή οικογένεια με όλα τα έξοδα πληρωμένα!!! Επισκεφτείτε τη σελίδα τους, διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες και γίνετε μέλος της μεγαλύτερης παρέας παιχνιδιού στην Ελλάδα!

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Εσείς, μπείτε στο welovetoys.gr, ψάξτε κι επιλέξτε το αγαπημένο σας παιχνίδι, κάντε copy - paste το link που θέλετε κι αντιγράψτε το στην παρακάτω Φόρμα Συμμετοχής, εκεί που λέει: Link!
Για να παραλάβετε το δώρο σας θα πρέπει να πραγματοποιήσετε «αγορά» στο site welovetoys.gr. Αν η αγορά είναι 50€ δεν πληρώνετε τίποτα. Αν η αγορά είναι 51€ θα σας ζητηθεί να πληρώσετε 1€. Αν η αγορά είναι 45€ τότε θα σας μείνουν στο σύστημα άλα 5€ κάβα.

** Οι νικητές, επομένως, θα πρέπει να κάνουν register στο welovetoys.gr και β) να επικοινωνήσουν στο 800-100-8697 όπου δηλώνοντας ότι κέρδισαν στο διαγωνισμό infokids.gr θα τους ζητηθεί να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία τους και με τον υπάλληλο του freephone welovetoys για να γίνει η ταυτοποίηση και να ενεργοποιηθούν τα 50€ στο welovetoys profile τους.

Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στις 14.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 10 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr και το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα Welovetoys.gr δίνουν την ευκαιρία σε 10 τυχερούς αναγνώστες μας να κερδίσουν από 1 δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ. Δεκτές συμμετοχές από Παρασκευή 4 έως Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 10 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να μπούν στο welovetoys.gr, να ψάξουν και να επιλέξουν το αγαπημένο τους παιχνίδι, να κάνουν κάντε copy - paste το link που θέλουν και να το αντιγράψουν στην παρακάτω Φόρμα Συμμετοχής, εκεί που λέει: Link!. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail)
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com και jaba.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμούς από το 1 ως το 1.164 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 10 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί μας νικητές είναι:

1. Ιωάννης Αποστολάκης

2. Βαγγέλης Αντωνιάδης

3. Δημήτριος Μοίρος

4. Γεωργία Βασικώστα

5. Βενετία Πήνιου

6. Ευθύμιος Γερογιάννης

7. Ιωάννα Αλεξανδρή

8. Αχιλλέας Λεοντίδης

9. Πολυξένη Μπέκου

10. Δήμητρα Βελούδου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.