Kερδίστε 2 αντίτυπα του βιβλίου “Cupcakes” από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Τα cupcakes, τα κεικ δηλαδή σε μέγεθος φλιτζανιού τα τελευταία δύο χρόνια έχουν γίνει ο λατρεμένος γευστικός πειρασμός μικρών και μεγάλων. Στο βιβλίο της “Cupcakes” η γλυκιά Αθηνά Πάνου μας παρουσιάζει 30 πρωτότυπες και εύκολες συνταγές για να εξερευνήσετε και να κατακτήσετε τον πλανήτη των γλυκών και αλμυρών cupcakes. Θα χρειαστείτε απλά υλικά, ελάχιστα σκεύη, πολλή όρεξη και καλή παρέα.

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε 2 αντίτυπα του βιβλίου “Cupcakes” της συγγραφέως Αθηνάς Πάνου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ένα βιβλίο αφιερωμένο στα cupcakes. Η Αθηνά Πάνου, πολιτικός μηχανικός ξεκίνησε το 2009 με κέφι ένα μπλογκ για γλυκά που έφτιαχνε η ίδια και σύντομα απέκτησε τόσους φανατικούς followers που αποφάσισε να εκδώσει μόνη της το υπέροχο αυτό –και σε στήσιμο- βιβλίο. Πολύχρωμες γαργαλιστικές φωτογραφίες και είκοσι συνταγές – δοκιμασμένες πολλές φορές από την ίδια- για cupcake που για την παρασκευή τους χρειάζονται απλά υλικά και ελάχιστα σκεύη. Θα βρείτε βασικές συνταγές (όπως cupcakes βανίλιας, σοκολάτας), cupcakes ιδανικά για κολατσιό (όπως μπανάνας με γλάσο φιστικοβούτυρο, καρότου με γλάσο τυρί κρέμα, ινδοκάρυδου), άλλα ιδανικά για πάρτι και γιορτές αλλά και vegan χωρίς οτιδήποτε ζωικό. Στο τέλος του βιβλίου δίνονται χρήσιμες ιδέες για την παρουσίαση των cupcakes (πρότυπα για καρτελάκια, προσκλήσεις, πατρόν για θήκες cupcakes) καθώς και μια πρωτότυπη ιδέα για το πώς να αξιοποιήσετε τα cupcakes που τυχόν περισσέψουν.

ISBN: 978-960-496-945-6
Σελίδες: 96
Τιμή: 15,50€
Εκδόσεις: Ψυχογιός

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου στις 13 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 2 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε 2 αντίτυπα του βιβλίου “Cupcakes” της συγγραφέως Αθηνάς Πάνου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr“, nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμoύς από το 1 ως το 1.032 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχερές νικήτριες είναι:

1. Βασιλική Κομινάκη

2. Φωτεινή Μπαλοθιάρη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.