Αρχική Διαγωνισμοί Kερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση "Μικρός Πρίγκηπας" στον Κινηματογράφο Δαναό (29-30/12)

Kερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση "Μικρός Πρίγκηπας" στον Κινηματογράφο Δαναό (29-30/12)

O κινηματογράφος ΔΑΝΑΟΣ φιλοξενεί τη θεατρική διασκευή που ετοίμασε η νεανική θεατρική ομάδα ΈξωΑπ’ΤηνΓυάλα του πολύ γνωστού διηγήματος, που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους «Ο Μικρός Πρίγκιπας», του Antoin de Saint-Exupéry.

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε μία από τις τρεις διπλές προσκλήσεις για το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις 15:00 και μία από τις τρεις διπλές προσκλήσεις για την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στις 11:30 το πρωί για να παρακολουθήσετε την υπέροχη θεατρική παράσταση "Μικρός Πρίγκηπας" στον Κινηματογράφο Δαναό.

Επιπλέον παραστάσεις στις 27, 28 και 29/12 στις 15.00 με γενική είσοδο 6 ευρώ!

Η παράσταση θα παρουσιάζεται στους λιλιπούτειους, και όχι μόνο φίλους του Μικρού Πρίγκιπα κάθε Κυριακή στις 11.30 το πρωί.

Πρόκειται για μία μοναδική παράσταση με ζωντανή και πρωτότυπη μουσική, video-προβολές και ακροβατικά που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τη σεζόν 2011-2012 σημειώνοντας μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία και εξαιρετικές κριτικές.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Δήμητρα Γκλιάτη
Σκηνογραφία-Κουστούμια: Εδουάρδος Γεωργίου
Σύνθεση μουσικής: Μαριέτα Μαργαρίτη
Πιανίστα: Κατερίνα Καπέλλα
Χορογραφίες: Βιτώρια Κωτσάλου
Video Art: Αγγελίνα Βοσκοπούλου
Ηθοποιοί : Βλασοπούλου Αγγελική
Βούλγαρη Αγγελική
Κωτσάκη Μελίσσα
Ντεζαγιάκομο Χριστίνα

Μπορείτε να αποκτήσετε το εισιτήριό σας με τηλεφώνημα στο 210 6922609

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τηνΠαρασκευή 28 Δεκεμβρίου στις 13:00 π.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε μία από τις τρεις διπλές προσκλήσεις για το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις 15:00 και μία από τις τρεις διπλές προσκλήσεις για την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στις 11:30 το πρωί για να παρακολουθήσετε την υπέροχη θεατρική παράσταση "Μικρός Πρίγκηπας" στον Κινηματογράφο Δαναό
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 6 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τον νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 6 αριθμoύς από το 1 ως το 132 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

Για το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις 15:00

1. Χρύσα Σγάρδα

2. Ελένη Βλιώρα

3. Σοφία Σκαρλή

Για την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στις 11:30

4. Μαρίνα Σδούκου

5. Αγγελική Οικονομοπούλου

6. Αναστασία Δασκαλάκη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.