Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Κ. Αρβανιτόπουλος: «Η νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσει χωρίς προβλήματα»

Κ. Αρβανιτόπουλος: «Η νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσει χωρίς προβλήματα»

newego_LARGE_t_1101_54243433_type12128Αισιόδοξος ότι η νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσει χωρίς προβλήματα εμφανίστηκε ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο όπου ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια για θέματα αρμοδιότητάς του.

«Παρά τις αντιξοότητες και τις περικοπές, όλα θα πάνε καλά. Ήδη τα βιβλία βρίσκονται στα σχολεία και οι εκπαιδευτικοί θα είναι στις τάξεις τους, είπε ο κ. Αρβανιτόπουλος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πρόσθεσε, δε, ότι στις σημερινές πολύ δύσκολες συνθήκες, η εκπαιδευτική κοινότητα βάζει πλάτη, διότι ο στόχος είναι κοινός και το διακύβευμα είναι μεγάλο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.