Κ. Παπουτσάκη: «Είμαι μια θηλάζουσα μαμά και πρέπει να πάω να ταΐσω το μωράκι!».

25959-0519_PAPOYTSAKI_PILAFAS_041Η Κατερίνα Παπουτσάκη ως νέα μαμά βιώνει όλες τις χαρές της μητρότητας και μάλιστα δεν διστάζει να μοιράζεται δημοσίως στιγμές με τον μόλις 5 μηνών γιο της. Μιλώντας  στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» αποκάλυψε ότι «Νιώθω υπέροχα, δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψεις το συναίσθημα. Φυσικά και υπάρχουν δυσκολίες, αλλά είναι τόσο γλυκιές που δεν τις λογαριάζεις. Με ένα βλέμμα εκμηδενίζονται» δήλωσε η 34χρονη ηθοποιός ενώ συμπλήρωσε: «Το μυαλό μου είναι συνέχεια εκεί. Ακόμα και αυτή τη στιγμή πρέπει να τρέξω γιατί είμαι μια θηλάζουσα μαμά και πρέπει να πάω να ταΐσω το μωράκι!».

Όσο για το πώς θα συνδυάσει τη μητρότητα με την επιστροφή της στο σανίδι και συγκεκριμένα στο μιούζικαλ «Άννι», στο οποίο θα συνεργαστεί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: «Δυσκολεύομαι λιγάκι, αλλά σιγά σιγά λύνονται τα προβλήματα. Έχω πολλή και ουσιαστική βοήθεια. Υπάρχει κατανόηση και από την πρόβα» ανέφερε.

Τέλος, για τα κιλά της εγκυμοσύνης, η ξεκαθάρισε: «Υπάρχουν κάποια ακόμα, αλλά δεν μπορώ να προσποιηθώ ότι δεν έμεινα έγκυος και πως δεν έκανα παιδί. Δεν έχω αυτή την ιστορία, το απολαμβάνω έτσι όπως είμαι».