Αρχική Πασχαλινά Και φέτος το Πάσχα στηρίζουμε το έργο του Συλλόγου «ΑΛΜΑ» για παιδιά με αναπηρία (2/4)

Και φέτος το Πάσχα στηρίζουμε το έργο του Συλλόγου «ΑΛΜΑ» για παιδιά με αναπηρία (2/4)

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ μας προσκαλεί στο Πασχαλινό Bazaar του, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Μαρίνα Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου, την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 από τις 10:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.

H εκδήλωση φέτος έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα λόγω του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Για τους μικρούς φίλους την Κυριακή το μεσημέρι θα κάνουν την εμφάνισή τους κλόουν με όμορφες πασχαλινές εκπλήξεις και παιχνίδια!

Υπέροχες πασχαλινές λαμπάδες, φιλοτεχνημένες από την εθελοντική ομάδα του Συλλόγου, χειροποίητα κοσμήματα, πασχαλινά γλυκίσματα, όμορφες πασχαλινές συνθέσεις για το σπίτι και αμέτρητες ακόμη εκπλήξεις μας περιμένουν!

Τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για τη συνέχιση των προγραμμάτων για παιδιά με αναπηρία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.