Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Και όμως δεν είναι ρούχα! Είναι γλυπτά από την Mary Leu!

Και όμως δεν είναι ρούχα! Είναι γλυπτά από την Mary Leu!

1

Είναι γλύπτρια και ζει στην Ταϊβάν! Ονομάζεται Mary Leu και λατρεύει να κατασκευάζει εξαιρετικά lεπτομερή γλυπτά σε ξύλο!

3

Η εμφάνισή τους σε μπερδεύει, είναι λες και βγήκαν από το πλυντήριο και ετοιμάζονται να στεγνώσουν, είσαι έτοιμος να τα φορέσεις!

4

Κάθε ρυτίδα έχει χαραχτεί με υπομονή και πολλά διαφορετικά καλέμια ξύλου. Η υφή του υφάσματος έχει αποδοθεί τέλεια, είναι απίστευτα ρεαλιστικά, καθημερινά αντικείμενα που ελάχιστα ξεχωρίζουν από τα πραγματικά.

5

Η Mary Leu ξεκινά με ένα ενιαίο κομμάτι ξύλο, και αρχίζει να το σκαλίζει με υπομονή και μεράκι, για να το μεταμορφώσει σε έργο τέχνης. Αν δείτε προσεκτικά τα έργα της, δεν ξεχωρίζουν σε τίποτα από τα μοντέλα, αντέχουν ακόμα και στην πιο εξονυχιστική εξέταση!

Πηγή εικόνων:  © Mary  Leu


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.