Και πολιτικός ο Σάκης Ρουβάς – Μάθετε με ποιο κόμμα κατεβαίνει στις επόμενες εκλογές

Μπορεί ακόμα να μην έχουν προκηρυχθεί Εθνικές Εκλογές εντούτοις στα δημοσιογραφικά γραφεία του Infokids.gr έφτασε μια είδηση που σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές αναμένεται να δώσει μια αύρα showbiz στο πολύπαθο υπόλοιπο Αττικής.

Τα μάθατε τα νέα αγαπητοί μας αναγνώστες;

Ο Σάκης Ρουβάς εξετάζει σοβαρά την πιθανότητα να είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε δεχτεί και στο παρελθόν σχετικές προτάσεις, από περισσότερα του ενός κόμματα. Πλην όμως, είχε απαντήσει αρνητικά εξαιτίας των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Αυτό το διάστημα ο Σάκης Ρουβάς θεωρεί ότι οι καλλιτεχνικές του υποχρεώσεις και δραστηριότητες μπορούν να μπουν σε δεύτερη μοίρα και εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική και μάλιστα με το υπόλοιπο Αττικής που γνωρίζει πολύ καλά καθώς διαμένει στο Νέο Βουτζά.

Στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας γίνονται οι σχετικές συζητήσεις και οι παρασκηνιακές ζυμώσεις βρίσκονται στο φόρτε τους σε μια προσπάθεια να αποσπάσουν τη θετική απάντηση του Σάκη Ρουβά. Ενώ φήμες θέλουν την Κάτια Ζυγούλη να στηρίζει τις σκέψεις του Σάκη για κάθοδο στην πολιτική.

Λέτε μετά το υπόλοιπο Αττικής να βάλει πλώρη και για πρωθυπουργός;