Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Και στις σχολικές εκδρομές επιλέγουμε Ελλάδα!

Και στις σχολικές εκδρομές επιλέγουμε Ελλάδα!

P1120985Από την αρχή της σχολικής χρονιάς ανυπομονείς για την εκδρομή σου. Πρέπει να γνωρίζεις ότι οι σχολικές εκδρομές οφείλουν να έχουν παιδαγωγικό και καλώς εννοούμενο ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Μην κάνεις τυπικές βόλτες στα μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους. Γνώρισε την χώρα σου και την ιστορία της. Έτσι θα την αγαπήσεις και στο μέλλον θα τη σεβαστείς. Περπάτησε στα γραφικά σοκάκια, βγάλε φωτογραφίες από τα μέρη που σου αρέσουν, διαφήμισε την Ελλάδα σε μαθητές από όλο τον κόσμο. Θέλουμε να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά, θέλουμε όμως και να κερδίσεις κάτι περισσότερο.

Share4progressivenes.softarchive.net - 0100Η πρωτοβουλία του Υπουργείου για τη δημιουργία  της πλατφόρμας  http://schools-go-greece.gr/ έχει σκοπό να γίνει το δικό σου μέσο επικοινωνίας. Πες  πού πέρασες καλά, που σε καλοδέχτηκαν και σε φρόντισαν, τι ωραίο είδες, πόσα καινούργια πράγματα γνώρισες και τι δεν σου άρεσε. Τι είδες που θα ήθελες να αλλάξεις. Διάλεξε που θα πας συνειδητά και υποστήριξε την επιλογή σου. «Διαφήμισέ την» και σε άλλους φίλους σου από άλλα σχολεία. Κάλεσε μαθητές από το εξωτερικό να γνωρίσουν και αυτοί όλα όσα σου αρέσουν. Έχουμε την πιο όμορφη θάλασσα, μεσογειακό κλίμα, ελκυστικά ορεινά τοπία.

Parthenon_Temple_Athens_GreeceΗ Ελλάδα είναι η χώρα που ζούμε, όμορφη, ατελείωτη, με ιστορία και πολιτισμό. Είναι η χώρα που αξίζει να γνωρίσεις. Και δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από τη σχολική σου εκδρομή, παρέα με αγαπημένους φίλους και αναμνήσεις που θα σε συνοδεύουν μια ζωή.

Αξίζει όλοι μαζί, πολιτεία, εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς, αυτοδιοίκηση και τοπική κοινωνία να στηρίξουμε τη χώρα μας. Αξίζει να γίνουμε ταξιδευτές του τόπου μας και οι σχολικές μας εκδρομές να έχουν άρωμα Ελλάδας.

Ας ξεκινήσουμε όλοι μαζί αυτή την καμπάνια, με το σύνθημα «...και στις σχολικές εκδρομές πάμε Ελλάδα"/"Schools, let's go to Greece!.»


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.