Κακοκαιρία «Ιανός»: Έκκληση για βοήθεια στην Καρδίτσα από τον Κώστα Κρομμύδα

Έκκληση για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, προκειμένου να δοθούν στους πληγέντες της Καρδίτσας από την κακοκαιρία «Ιανός» απηύθυνε ο Κώστας Κρομμύδας.

Ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook ενημέρωσε ότι τα προϊόντα θα παραδοθούν το πρωί της Τετάρτης στο κοινωνικό παντοπωλείο της θεσσαλικής πόλης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Κρομμύδα:

Η ανάγκη για τρόφιμα και ήδη πρώτης ανάγκης στην Καρδίτσα είναι επιτακτική. Για αυτό το λόγο μαζί με τη Marina Gioti πήραμε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουμε ότι μπορέσουμε. Παράδοση την Τετάρτη το πρωί 08.00-10.00 διότι αμέσως θα αναχωρήσουμε για την Καρδίτσα όπου και θα παραδώσουμε στο κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης. Όσοι θέλετε να συνεισφέρετε με τα είδη που αναγράφονται στην ανακοίνωση, παρακαλώ να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης την προκαθορισμένη ώρα. Θα πρέπει όλα να είναι τοποθετημένα σε σακούλες η κουτιά και οι συσκευασίες να είναι κλειστές. ΠΡΟΣΟΧΗ όχι αγαθά που χρειάζονται ψυγείο. Όχι ρούχα και άλλα είδη παρά μόνο αυτά που αναγράφονται εδώ.
Μακαρόνια
Ρύζι.
Όσπρια
Γάλα
Λάδι
Καφέ
Πελτέδες.
Κονσέρβες.
Χυμοί (μακράς διάρκειας)

Ο καθένας ας βοηθήσει με ότι μπορεί για να ανακουφίσουμε τους ανθρώπους που στην κυριολεξία υποφέρουν.
Ευχαριστούμε την Εταιρεία μπαχαρικών και βότανων Captain’s και προσωπικά τον Χρήστο Γιώτη για την δωρεάν διάθεση, τριών παλετών με εμφιαλωμένα νερά, ζυμαρικά και όσπρια, τα οποία θα αποσταλούν στις αποθήκες του παντοπωλείου με ξεχωριστή αποστολή την Πέμπτη.
Πολλά ευχαριστώ στην εταιρία Realize Italy και τον Simone Arnaboldi για την ευγενική χορηγία της κάλυψης των εξόδων μετακίνησης.
Ευχαριστώ όλους τους φίλους για την ευγενική τους οικονομική προσφορά. Θα αναφερθούν όλοι με ξεχωριστό δημοσίευμα.
Την αποστολή των αγαθών θα συνοδέψουμε εμείς, αλλά και όποιος θέλει να μεταβεί στην Καρδίτσα με δικό του μέσο για να βοηθήσει γενικότερα.
Σημείο συνάντησης και παράδοσης των αγαθών στο πάρκινγκ του V.A.Sports Club (Πρώην Sunny sports club) Καστρίτσας 61 Νέα Ερυθραία . Τετάρτη 23/9 08.00-10.00.
Τηλ. Επικοινωνίας για λεπτομέρειες. 6973992493

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες στην Καρδίτσα. (Παρακαλώ διαδώστε το) Η ανάγκη για τρόφιμα και ήδη…

Gepostet von Kostas Krommydas am Montag, 21. September 2020