Αρχική Νέα Καλά τα νέα για τον 16χρονο Κωνσταντίνο - Βρέθηκε σώος και αβλαβής

Καλά τα νέα για τον 16χρονο Κωνσταντίνο - Βρέθηκε σώος και αβλαβής

Ο 16χρονος Κωνσταντίνος που είχε εξαφανιστεί το πρωί από την περιοχή των Βριλησσίων βρέθηκε τελικά κοντά στη Νέα Πέραμο και είναι καλά στην υγεία του, όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 12 Αυγούστου, από τις 4:30 έως τις 7:00, οι οικείοι του δεν είχαν επικοινωνία με το ανήλικο αγόρι, με αποτέλεσμα ο Δήμος Πεντέλης αλλά και το Χαμόγελο του Παιδιού να σημάνουν συναγερμό για τον όσο το δυνατόν ταχύτερο εντοπισμό του.

Καταλυτικό ρόλο στην εύρεση του Κωνσταντίνου έπαιξε η μεγάλη κινητοποίηση των Αστυνομικών Αρχών, της Ασφάλειας του Προαστιακού Σιδηρόδρομου Νέας Περάμου, του ΣΤΑΣΥ «Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε», του Σταδίου «Γεωργίου Καραϊσκάκη» και του The Mall Athens. Η συνεργασία του «Χαμόγελου του Παιδιού» με τους παραπάνω φορείς συνέβαλε στην εύρεση του ανήλικου παιδιού, καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια της αναζήτησης ο Οργανισμός λάμβανε πληροφορίες σχετικά με τις μετακινήσεις του μέσω του ΗΣΑΠ και για την παρουσία του στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο The Mall Athens και στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.