Αρχική Νέα Καλά τα νέα για τον 4χρονο Στέφανο που παραλίγο να καεί στο σπίτι του στη Λάρισα

Καλά τα νέα για τον 4χρονο Στέφανο που παραλίγο να καεί στο σπίτι του στη Λάρισα

Αισιόδοξα μηνύματα έρχονται για την υγεία του μικρού αγοριού από τη Λάρισα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς υπέστη εγκαύματα και σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι του, από αναμμένο κερί γιατί το σπίτι που διέμενε μαζί με την μητέρα του δεν είχε ρεύμα.

Ο 4χρονος Στέφανος, αναπνέει πλέον μόνος του χωρίς μηχανική υποστήριξη και η κατάσταση του παραμένει σταθερή. Να σημειωθεί βέβαια, πως το μικρό αγόρι παραμένει στην ΜΕΘ παίδων του Νοσοκομείο Αγλαΐας Κυριακού, λόγω των σοβαρών εγκαυμάτων που έχει υποστεί.

Υπενθυμίζεται ότι στην απολογία της η μητέρα του παιδιού ισχυρίστηκε ότι έδεσε το παιδί στο καροτσάκι για πάει στην τουαλέτα και όταν βγήκε η φωτιά είχε πάρει διαστάσεις .Η εισαγγελία από την πλευρά της εξετάζει αν η μητέρα μπορεί να ζήσει τα τρία παιδιά της καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα κινήσει τις διαδικασίες μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών.Στην διαδικασία αποκαλύφθηκε ότι η μητέρα έκανε προσπάθειες για να μπει στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ όμως αυτό δεν στάθηκε δυνατόν καθώς ο λογαριασμό ήταν σε άλλο όνομα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.