Καλαμάτα: Αυτός είναι ο 31χρονος παιδόφιλος που βίασε 5χρονο αγόρι

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καλαμάτας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 31χρονου ημεδαπού , σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα: α) βιασμό κατ’ εξακολούθηση και β) γενετήσιες πράξεις με ανήλικο νεότερο των δώδεκα ετών κατ’ εξακολούθηση .

Αυτός είναι ο 31χρονος παιδόφιλος που βίασε 5χρονο αγόρι

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο του Δημητρίου και της Δέσποινας, γεν. 22.10.1991

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, τη διευκόλυνση διερεύνηση της επίδοσης – συμμετοχής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις, σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27210-44644 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και 27210-44602 της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας έως την 9.9.2022, σύμφωνα με την εισαγγελική διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Δείτε το κείμενο της ενημέρωσης εδώ

Βιασμός 5χρονου : Στη φυλακή ο 31χρονος που είναι και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών

Ο βιασμός ενός πεντάχρονου παιδιού στην Καλαμάτα, πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, με τον 31χρονο που κατηγορείται να παίρνει το δρόμο για τη φυλακή. Όλα έγιναν το βράδυ της Τσικνοπέμπτης, με τη μητέρα του παιδιού, να πηγαίνει σε αστυνομικό τμήμα και να προχωράει σε καταγγελία. Το παιδί της εξετάστηκε και από παιδοψυχολόγο, το πόρισμα του οποίου έπαιξε σημαντικό ρόλο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 25χρονη μητέρα του 5χρονου παιδιού, κατήγγειλε τον 31χρονο στις αστυνομικές αρχές, για τέλεση γενετήσιων πράξεων εις βάρος του ανήλικου γιού της, την προηγούμενη Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου.

Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Καλαμάτας τον συνέλαβαν και χθες οδηγήθηκε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, όπου αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκιση του. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 5χρονος εξετάστηκε και από παιδοψυχολόγο, που φέρεται να επιβεβαίωσε τον βιασμό. Ο ίδιος πάντως αρνείται όλες τις κατηγορίες, ενώ να σημειωθεί, ότι είναι πατέρας δυο ανήλικων παιδιών.

Διαβάστε επίσης:

Πρωτοποριακή μεταμόσχευση καρδιάς και θύμου αδένα σε 6 μηνών βρέφος!

Σαλάτα με ρεβύθια και πατάτες

Μαθαίνουμε για το Ρεμπέτικο μέσα από δύο δράσεις για όλη την οικογένεια