Κάλεσμα σε εκπαιδευτικούς να στελεχώσουν το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δ. Αχαρνών

o-TEACHER-facebookΠρόσκληση σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, να παρέχουν αφιλοκερδώς ενισχυτική διδασκαλία σε παιδιά οικογενειών με οικονομικές δυσκολίες, απευθύνει ο Δήμος Αχαρνών, στο πλαίσιο της έναρξης λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της πόλης.

Η θέσπιση της νέας κοινωνικής δομής, προωθείται από τη Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής.

Όπως σημειώνεται, σε σχετική ανακοίνωση, στόχος μέσω του Δημοτικού Κοινωνικού Φροντιστηρίου είναι η παροχή ενισχυτικής διδασκαλίας για την κατανόηση της σχολικής ύλης, και προετοιμασίας των μαθητών για την εισαγωγή στις ανώτατες και ανώτερες σχολές της χώρας.

Οι ενδιαφερόμενοι να διδάξουν εθελοντικά εκπαιδευτικοί, μπορούν να επικοινωνήσουν με τους Προέδρους της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιες Σχολικής Επιτροπής κ Κώστα Καρυδάκη (τηλ. 2132072434 και sxol.epit.1@gmail.com) και κα Γεωργία Ευθυμιάδου – Τουμανίδου (τηλ 2132072397 και mail sxol.epit.2@gmail.com) αντίστοιχα