«Καλή αντάμωση με την Ελένη μας»: Το μήνυμα της οικογένειας Τοπαλούδη στον αδικοχαμένο Άλκη

«Καλή αντάμωση με την Ελένη μας»: Το μήνυμα της οικογένειας Τοπαλούδη στον αδικοχαμένο Άλκη

Δύο οικογένειες ενώνονται με πόνο και θρήνο: για τον βίαιο χαμό των παιδιών τους. Από τη μία είναι η Ελένη Τοπαλούδη, η οποία έπεσε θύμα βιασμού και δολοφονίας στη Ρόδο και από την άλλη ο Άλκης Καμπανός, που δολοφονήθηκε από χούλιγκαν στη Θεσσαλονίκη.

Η οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας έστειλε ένα στεφάνι στην οικογένεια του Άλκη με το μήνυμα προς το αδικοχαμένο παιδί: «Καλή αντάμωση με την Ελένη μας».

«Τι θα περάσεις από εδώ και πέρα καημένη μάνα»

«Ναϊλί εσέν καμέντσα μάνα… τι θα περάσεις από τώρα και στο εξής» ήταν οι πρώτες λέξεις της Κούλας, μητέρας της Ελένης Τοπαλουδη απευθυνόμενη στα ποντιακά στην Μελίνα Κακουλίδου, μητέρα του Άλκη.

«Πήρα το αίτημα φιλίας της από νωρίς χθες το πρωί και έπεσα από τα σύννεφα θα πει στην ΕΡΤ Ορεστιάδας η Κούλα Αρμουτίδου -Τοπαλούδη συγκλονισμένη από το «άγρον χαπάρ» που αναστάτωσε την οικογένεια της στο άκουσμα του.

Όπως εξήγησε η κυρία Αρμουτίδου – Τοπαλούδη, η μητέρα του Άλκη ζητούσε στήριξη από εκείνη και αισθάνθηκε την ανάγκη να ενώσει τον πόνο της μαζί της.

«Αμέσως σκέφτηκα το Γολγοθά που την περιμένει μας είπε η μητέρα της Ελένης σκέφτηκα την τραγωδία που θα ζήσει .Άρχισα να την παρηγορώ γιατί ξέρω τι θα περάσει από τώρα και στο εξής», ανέφερτε χαρακτηριστικά.

«Μας οδηγησαν στα ταρταρα»

«Τι θα περάσεις καημένη μάνα»: Το νέο σπαρακτικό μήνυμα της μαμάς Τοπαλούδη στην μητέρα του Άλκη

Η εξομολόγηση της Κούλας Αρμουτίδου – Τοπαλούδη ήταν ανατριχιαστική για άλλη μια φορά Ήρθαν στο μυαλό της όλες εκείνες οι φριχτές στιγμές, από την ώρα που πρωτάκουσε το μαντάτο 

«Μόνο σκοτάδι έχω από τότε στο μυαλό μου. Δεν υπάρχει ζωή, δεν υπάρχει καθημερινότητα, το όνειρο, η ελπίδα. Μας οδήγησαν στα τάρταρα. Σ ένα βραδύ μέσα μου τα πήρανε όλα, αυτά τα τέρατα. Αν ήμουν η μάνα του Ροδίτη ή του Αλβανού θα ντρεπόμουν να αντικρίσω το φως του ήλιου. Αν ήμουν η μάνα όλων αυτών των ανθρωπόμορφων τεράτων όπως και αυτού που αφαίρεσε η ζωή του Άλκη θα τους στραγγάλιζα με τα ίδια μου τα χέρια .Θα έλεγα σκοτώστε τα, αφανίστε τα από προσώπου γης Δεν μπορεί να βαραίνουν αυτή την κοινωνία αυτό το χώμα … Τα ισόβια τα εννοώ εγώ η μάνα της Ελένης και μιλώ και για λογαριασμό όλων των μανάδων που στείλανε στον τάφο τα παιδιά τους μέσα από βασανισμούς και δολοφονίες», τόνισε.

Η μάνα της Ελένης βρήκε αφορμή για να εκφράσει την οργή της απέναντι στην πολιτεία, την δημοκρατία που επικρατεί στις μέρες μας χωρίς να παίρνουν τις πρέπουσες αποφάσεις για την τιμωρία όλων αυτών των μακελάρηδων όπως τους αποκαλεί.

Χαρακτηριστικά τα λόγια που έγραψε στο μήνυμα της προς την Μελίνα Κακουλίδου λέγοντας:

«…….Ξαφνικά σε ρίχνουν σ’ έναν μαύρο ωκεανό και κάνεις χιλιάδες προσπάθειες να ανέβεις αλλά συνεχώς βουλιάζεις, βουλιάζεις και ποτέ δε θα μπορείς ελεύθερα να κολυμπάς, να επιπλέεις – Μελίνα μου (τεμέτερον Σιμέλα), χαροκαμένη μάνα, κλάψε το παιδάκι σου, αγκάλιασέ το, φίλησέ το, νανούρισέ το, πες του ό,τι δεν πρόλαβες να του πεις κι αποχαιρέτησέ το.

………………………….. Ρούφηξε τα πάντα από τη μορφή του αδικοχαμένου παιδιού σου και σφήνωσέ τα, αποτύπωσέ τα σε όλα τα κύτταρα του εγκεφάλου σου.

Από τώρα και στο εξής θα τον κουβαλάς τον Άλκη σου μέσα στην ψυχούλα σου και στην καρδούλα σου……………………………………………..

Δολοφόνοι του Άλκη, η κατάρα μας να πέσει πάνω στα κεφάλια σας. Ο άδικος χαμός αυτού του αγοριού να γίνει ο εφιάλτης σας. Μαυροντύσατε μια οικογένεια που δεν σας έφταιξε σε τίποτα.

Αγουρόπον μικρόν,

Καλόν Παράδεισον να έχς!

Κούλα – Γιάννης

Διαβάστε επίσης:

“Για κάθε Άλκη”: Οι μαθητές δεν ξεχνούν τον 19χρονο φίλαθλο και στέλνουν μήνυμα κατά της οπαδικής βίας

“Mάνα, κλάψε το παιδάκι σου, αγκάλιασε και φίλησε το, πες του ό,τι δεν πρόλαβες”: Η οικ. Τοπαλούδη στο πλευρό της οικ. του Άλκη

Ο συγκινητικός τρόπος που οι συμμαθητές τίμησαν τη μνήμη της 17χρονης Ελένης που “‘εσβησε” στην άσφαλτο