Αρχική InfoBaby Εγκυμοσύνη Καλή φροντίδα των νυχιών στη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Καλή φροντίδα των νυχιών στη διάρκεια της εγκυμοσύνης

feet-wash

Η εγκυμοσύνη είναι μια πολύ όμορφη, αλλά και ευαίσθητη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας. Σε όλη αυτή την περίοδο χρειάζεται να δείχνουμε αυξημένη φροντίδα σε θέματα υγιεινής. Ένα από αυτά είναι και η φροντίδα των νυχιών μας για να αποφύγουμε μολύνσεις. Καλό είναι να επιλέξουμε μια μανικιουρίστα την οποία θα εμπιστευτούμε και δεν θα αλλάξουμε γι' αυτή την περίοδο - μην αμελήσετε να επιμείνετε όσον αφορά στα εργαλεία που χρησιμοποιεί να είναι καλά αποστειρωμένα.

Εάν φοβάστε για τυχόν μετάδοση μυκήτων ή δεν είστε πολύ σίγουρη για τα μέτρα αποστείρωσης, ζητήστε της να σας αγοράσει ένα προσωπικό σετ, το οποίο μετά από κάθε χρήση να το αποστειρώνει η ειδικός κι έπειτα να το παίρνετε μαζί στο σπίτι και να το φυλάτε σε ειδική θήκη!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.