Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Καλλιεργώντας την διγλωσσία στην προσχολική ηλικία»: Μια ενδιαφέρουσα ομιλία για γονείς σήμερα το απόγευμα

«Καλλιεργώντας την διγλωσσία στην προσχολική ηλικία»: Μια ενδιαφέρουσα ομιλία για γονείς σήμερα το απόγευμα

Όταν ένα παιδί μαθαίνει ταυτόχρονα δύο γλώσσες, είναι πολύ πιθανό να έχει μικρότερο λεξιλόγιο στην κάθε μία από αυτές σε σύγκριση με αυτό των άλλων παιδιών της ίδιας ηλικίας που μαθαίνουν μόνο μία. Ωστόσο, αν υπολογίζουμε συνολικά τις λέξεις που γνωρίζει και στις δύο γλώσσες, θα δούμε πως είναι μάλλον περισσότερες από αυτές που γνωρίζουν τα παιδιά αντίστοιχης ηλικίας.

«Καλλιεργώντας την Διγλωσσία στην Προσχολική Ηλικία» είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει σήμερα, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, στις 5 το απόγευμα ,το Κέντρο Προσχολικής Αγωγής International Baby College. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα θετικά της διγλωσσίας και τα οφέλη της διδασκαλίας της ξένης γλώσσας στην προσχολική ηλικία.

Εισηγητές είναι:

-Η Συμβουλευτική Ομάδα με δύο γλώσσες του ΑΠΘ
-Μαρίνα Ματθαιουδάκη , αναπληρώτρια καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας ΑΠΘ του τομέα Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας και
-Γεωργία Φωτιάδου , μεταδιδακτορική ερευνήτρια.

Η ενημέρωση για τα θετικά της διγλωσσίας είναι ενταγμένη στην 2η Ανοιχτή Συνάντηση Γονέων για το σχολικό έτος 2015-2016 κι απευθύνεται στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών /μαθητριών του IBG καθώς και σε όλους τους άμεσα ενδιαφερόμενους.

INTERNATIONAL BABY COLLEGE
ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Δροσιά Θέρμης Θεσσαλονίκης,
2310 476572,3


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.