Καλλιτέχνες υγιείς και ασθενείς συμμετέχουν στην καμπάνια ενημέρωσης για την ψωρίαση (Δείτε το βίντεο)

επώνυμοι

Αν είστε ασθενής, πιθανόν έχετε κρύψει πολλές φορές τα σημάδια σας πίσω από μακριά ρούχα. Αν δεν είστε, πιθανόν δεν ξέρετε καν για ποιο θέμα μιλάμε. Ήρθε η ώρα για τους μεν να αποκαλυφθούν και τους δε… να ενημερωθούν.

Ο φωτογραφικός φακός της Ρούλας Ρέβη αιχμαλώτισε ασθενείς με ψωρίαση και κνίδωση αγκαλιά με διάσημους από τον καλλιτεχνικό, αθλητικό και δημοσιογραφικό χώρο. Στόχος αυτής της… αγκαλιάς ήταν να μεταδοθεί το μήνυμα ότι οι δύο αυτές ασθένειες δεν είναι μεταδοτικές και το άγγιγμα όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και επιβάλλεται ώστε να “επουλωθούν” τα σημάδια των πασχόντων τόσο στο σώμα όσο και στην ψυχή τους.

Η καμπάνια «Αποκαλύψτε το Δέρμα σας» είναι μια πρωτοβουλία της Novartis Hellas και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας, ενώ φέρει και τη στήριξη του Σωματείου Υποστήριξης Ασθενών με Ψωρίαση «ΚΑΛΥΨΩ».

Δείτε στο βίντεο του Infokids τα εγκαίνια της εκδήλωσης  κι ακούστε τι μας είπαν όσοι έλαβαν μέρος στην καμπάνια ευαισθητοποίησης.

Info Video

Ρεπορτάζ: Τάνια Μαρκουτσά

Κάμερα: Άρης Σαπλαούρας

Ηχοληψία-Μοντάζ: Μαριάννα Τσούνη

Δείτε όσα έγιναν στο backstage της φωτογράφησης

Info

«Skin to live in – Αποκαλύψτε το Δέρμα σας»

Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας έγιναν την Παρασκευή 9 Μαΐου στις 19:30, στο Gazarte (2ος όροφος, Βουτάδων 32-34, Κεραμεικός), ενώ η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή στο κοινό μέχρι και την Κυριακή 11 Μαΐου (ωράριο 10:00-22:00).