Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Καλλιτεχνικά στο σκοτάδι»: Πρωτότυπη εκδήλωση με συντονιστές άτομα που στερούνται την όραση (31/01)

«Καλλιτεχνικά στο σκοτάδι»: Πρωτότυπη εκδήλωση με συντονιστές άτομα που στερούνται την όραση (31/01)

poster2(forweb)

Πρωτότυπη δράση με τον τίτλο «Καλλιτεχνικά στο σκοτάδι» το συντονισμό της οποίας θα έχουν άτομα που στερούνται την όραση, θα διοργανωθεί  με τη συνεργασία της «Θεσσαλονίκη-Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014» και της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Αναπηρία Σήμερα» την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014, κατά τις ώρες 11.00-20.00, στον Πολυχώρο πολιτισμού  BLOCK 33 (26ης  Οκτωβρίου 33).

Η εκδήλωση  που αφορά στην ευαισθητοποίηση των πολιτών σε ζητήματα σχετικά με την αναπηρία, θα αναπτυχθεί σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο και θα επιτρέπει στους συμμετέχοντες  να διαισθανθούν την ιδιαιτερότητα παραγωγής τέχνης σε συνθήκες απόλυτου σκότους βιώνοντας έτσι μια μοναδική εμπειρία.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης μια καλλιτεχνική δραστηριότητα στο σκοτάδι, όπως για παράδειγμα η ζωγραφική, θα επιδιώξει να αναδείξει την πραγματικότητα, αφού στο απόλυτο σκοτάδι ο τυφλός και αυτός που βλέπει είναι το ίδιο.

Η  «Αναπηρία Σήμερα» είναι οργάνωση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με μέλη που προέρχονται από τον αναπηρικό χώρο ή  λειτουργούν με διάφορες ιδιότητες  σε αντικείμενα συναφή με τις ανάγκες των αναπήρων και των εμποδιζόμενων ατόμων. Στόχοι της είναι η οργανωμένη εθελοντική προσφορά, η εποικοδομητική παρέμβαση προς τους αρμόδιους φορείς, η προσβασιμότητα των πολιτών με αναπηρίες και η καταπολέμηση της ανισότητας και των διακρίσεων.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη δράση μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6974.530.195 (υπεύθυνος Φώτης Μπίμπασης).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.