Αρχική InfoTeens Sports «Kallithea Run»: Μια αθλητική γιορτή στήνεται στην Καλλιθέα (13/4)

«Kallithea Run»: Μια αθλητική γιορτή στήνεται στην Καλλιθέα (13/4)

2014_04_13_Kallithea-posterΣτις 13 Απριλίου θα γίνει στην Καλλιθέα ο 3ος αγώνας «Kallithea Run» τον οποίο διοργανώνει ο ΦΣ Καλλιθέας σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας και τον ΣΕΓΑΣ.

Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει δρόμους 2,5χλμ., 5χλμ. και 10χλμ και δίνει την ευκαιρία σε αθλητές, ερασιτέχνες δρομείς και μικρούς και μεγάλους πολίτες της πόλης να συμμετέχουν σε μια αθλητική γιορτή.

running-raceΗ διαδρομή του αγώνα είναι πιστοποιημένη από την Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου και έχει ως εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία Δαβάκη στο κέντρο της πόλης. Ο αγώνας δρόμου δίνει πνοή και ανάσα στους κατοίκους της πιο πυκνοκατοικημένης πόλης της χώρας και παράλληλά τους φέρνει πιο κοντά στον αθλητισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επσκεφτείτε την ιστοσελίδας του αγώνα www.kallithearun.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.