Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Καλλωπισμός και Φροντίδα της Γειτονιάς μας»: Εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη (27/4)

«Καλλωπισμός και Φροντίδα της Γειτονιάς μας»: Εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη (27/4)

arrowpaper-575x574

Με στόχο την ευαισθητοποίηση των κατοίκων όσον αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος σε επίπεδο γειτονιάς, ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε  συνεργασία  την  ομάδα περιβάλλοντος του τοπικού κέντρου Χαριλάου της ΧΕΝ Θεσσαλονίκης και την 5η Δημοτική Κοινότητα, πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Καλλωπισμός και φροντίδα της γειτονιάς μας» την Κυριακή του Θωμά, 27 Απριλίου 2014.

Η  εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο Καραμανλή (Παπαναστασίου- Μαρασλή) περιοχή Χαριλάου, από τις 10:00 έως τις 14:00. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιούνται εργαστήρια ανακύκλωσης χαρτιού, κατασκευές από άχρηστα και επαναχρησιμοποιούμενα υλικά και εργαστήρια παιχνιδιών, για μικρούς και μεγάλους.

Ακολούθως, στις 12:00, στον ίδιο χώρο παρουσία του Αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής, Κωνσταντίνου Ζέρβα θα γίνει από τους συμμετέχοντες εθελοντική φύτευση λουλουδιών, τα οποία θα προσφέρει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
books man
Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι εξής: Ανακύκλωση Βιβλίου 2η Ευκαιρία, Σωματείο Τέχνης Μορφογέννεσις και Γ. Κοσμίδης, ομάδα Green-Club Ευρωγνώση Χαριλάου, Ένωση Για Τα Δικαιώματα Των Πεζών, Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης, εργαστήριο καλλιτεχνικού παιδικού τμήματος ζωγραφικής της 5ΗΣ Δημοτικής Κοινότητας και η ομάδα Thessaloniki Next2U, που θα ενημερώνουν το κοινό για τη δράση τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.