“Καλό ταξίδι παππού μας!💔”: Η συγκινητική φωτογραφία του Κώστα Καζάκου με τον 10χρονο εγγονό του

Συγκινημένο το πανελλήνιο αλλά το καλλιτεχνικό στερέωμα για την απώλεια του σπουδαίου θεατράνθρωπου Κώστα Καζάκου που “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών.

Η Ιωάννα Μαρτζούκου, δεύτερη σύζυγος του γιου του Κωσταντίνου Καζάκου και μαμά του 10χρονου εγγονού του Ιάσονα αποχαιρέτησε τον πεθερό της με μια συγκινητική ανάρτηση που συνοδεύεται από μια από τις τελευταίες φωτογραφίες του μικρού με τον αείμνηστο παππού του.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009 και μαζί απέκτησαν τον γιο τους τρία χρόνια αργότερα ενώ εδώ και λίγα χρόνια έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους, διατηρώντας όμως εξαιρετικές σχέσεις.

Ιωάννα Μαρτζούκου: Συγκινεί το τελευταίο «αντίο» της στον πρώην πεθερό της Κώστα Καζάκο!

Μία μέρα μετά τον θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού, η Ιωάννα Μαρτζούκου με μία σειρά φωτογραφιών και ένα πολύ τρυφερό μήνυμα είπε δημόσια το τελευταίο «αντίο» στον πρώην πεθερό της.

«Καλό ταξίδι Παππού μας!💔 Είχες πάντα τη πιο ΤΕΡΑΣΤΙΑ αγκαλιά και για τους 2 μας!» έγραψε η Ιωάννα Μαρτζούκου στη λεζάντα των φωτογραφιών που μόνο ευτυχισμένες στιγμές του παρελθόντος απεικόνιζαν και επιβεβαίωναν άλλη μία πτυχή του χαρακτήρα του Κώστα Καζάκου. Εκείνη του τρυφερού οικογενειάρχη που είχε πάντα μία ανοιχτή αγκαλιά για όλους.

Η τρυφερή φωτογραφία με μια από τις τελευταίες αγκαλιές του Ιάσονα με τον παππού Κωσταντίνο είναι συγκινητική.

Κώστας Καζάκος: Με τον γιο και τον εγγονό του στην παιδική χαρά

Πριν λίγα χρόνια ο φωτογραφικός φακός του “ΟΚ!” είχε απαθανατίσει 3 γενιές της οικογένειας Καζάκου στις κούνιες . Ο Κώστας Καζάκος μαζί με τον γιο του Κωνσταντίνο και τον μικρό Ιάσονα βρέθηκαν στην παιδική χαρά και δεν σταμάτησε να χαμογελά.

Ο βενιαμίν της οικογένειας που έχει ξετρελάνει τους γονείς του, έχει μεγάλη αδυναμία στον παππού και συχνά όταν πηγαίνει για παιχνίδι, θέλει να τον έχει μαζί του.

Διαβάστε επίσης:

Ελάτε στο πιο απίθανο Astroparty με παιχνίδια, εκθέσεις, πειράματα, προβολές και τηλεσκόπια!

Ιατρική Σχολή: Κίνηση υψηλού συμβολισμού η δωρεά σώματος του Κώστα Καζάκου – Ο θεσμός της δωρεάς και η διαδικασία

Τραγωδία στο Αλιβέρι: Νεκρό αγοράκι ενός έτους – Τι συνέβη

Μπράβο της! Η 5χρονη από την Αιτωλοακαρνανία έκοψε τα μαλλιά της για να τα χαρίσει σε παιδιά με καρκίνο