Καλοκαίρι σημαίνει ατελείωτο παιχνίδι και εξερεύνηση στο Summer Camp του Fundom!

Καλοκαίρι σημαίνει ατελείωτο παιχνίδι και εξερεύνηση στο Summer Camp του Fundom!

Το καλοκαίρι πλησιάζει, τα μαθήματα φτάνουν στο τέλος τους και δεν είναι λίγοι οι γονείς που αναζητούν τρόπους δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών.

Και τι πιο ιδανικό από το να συνδυάσουν ατελείωτο παιχνίδι και διασκέδαση με δραστηριότητες, γνώση και ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους. Πού θα τα βρείτε όλα αυτά; Μα φυσικά στο Fundom!

Ένας πολύχρωμος παιδότοπος είναι γεμάτος παιχνιδιάρικα σχήματα και γωνιές διασκέδασης υποδέχεται καθημερινά τα παιδιά όλων των ηλικιών για τους χαρίσει μοναδικές στιγμές παιχνιδιού.

Στο Fundom τα παιδιά μέσω της δημιουργίας, του παιχνιδιού, της έκφρασης μπορούν να διασκεδάσουν, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να κοινωνικοποιηθούν την καλοκαιρινή περίοδο.

Από το Διάστημα μεχρι το βυθό της θάλασσας

Μέσα από τις θεματικές ενότητες που προσφέρει το Fundom τα παιδιά μπορούν  να εξερευνήσουν διαφορετικούς, μαγευτικούς κόσμους που θα τους χαρίσουν πολύτιμα ερεθίσματα, εφόδια και γνώσεις.

Αγόρια και κορίτσια, ανάλογα με την ηλικία τους, τα ενδιαφέροντά τους, συμμετέχουν στις δραστηριότητες της κάθε θεματικής ενότητας, η οποία αποκαλύπτεται μέσω της δραματοποίησης, του θεατρικού παιχνιδιού, του χορού, των αθλοπαιδιών και των κατασκευών.

Μπορούν να εξερευνήσουν το Διάστημα, να μάθουν πώς κινούνται οι πλανήτες του Ηλιακού μας Συστήματος, να κάνουν τα πρώτα τους μαθήματα Κυκλοφοριακής Αγωγής ή να ενστερνιστούν την σημασία της Ανακύκλωσης και της προστασίας του περιβάλλοντος μέσα από την ενότητα της Περιβαλλονικής Αγωγής.

Παράλληλα, τούς δίνεται η ευκαιρία να παρατηρήσουν τη Διατροφική Πυραμίδα και τον Κύκλο του νερού, να μάθουν για τα Μουσεία, να «χαρτογραφήσουν» τη Θάλασσα και να ανακαλύψουν τη μαγεία του Βυθού.

Φυσικά καλοκαίρι στο Fundom δεν σημαίνει ότι αφήνουμε… τα μαγιό μας στην άκρη. Μία φορά την εβδομάδα θα διοργανώνονται παιχνίδια με το νερό, οπότε καλό θα είναι να το έχετε μαζί σας.

Και όλα αυτά πάντα με ασφάλεια και υπό την επίβλεψη των έμπειρων εκπαιδευτών/παιδαγωγών.

Το παιχνίδι στο Summer Camp στο Fundom θα μπορούν να το απολαμβάνουν τα παιδιά από τις 7 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, ενώ θα παρέχεται δεκατιανό με χυμό και τοστ ή χυμό και κέικ κ.α. καθώς και μεσημεριανό!  Τρομερό;

Μην χάνετε χρόνο, λοιπόν και χαρείτε το παιχνίδι στο Summer Camp του Fundom.

 

Fundom: Μία ολόκληρη πόλη που εξάπτει την παιδική φαντασία

Σε 1.500 τ.μ. και σε τρεις ορόφους (!!!) απασχολούν με αγάπη και φροντίδα οι παιδαγωγοι του Fundom τα παιδιά σε μια ολόκληρη πόλη γεμάτη δραστηριότητες που πυροδοτούν την παιδική φαντασία και δημιουργικότητα.

Ένας χώρος μοναδικός στο είδος του που φτιάχτηκε με οδηγό την άνευ όρων, παιδική περιέργεια, προσ(κ)αλεί τα παιδιά να δοκιμάσουν να μαθαίνουν ενώ… παίζουν.

Η επιτυχία του Fundom που το καθιστά ως τον ιδανικό παιδότοπο για να παίξει κάθε παιδί ανεξαρτήτως ηλικίας στηρίζεται στις καινοτόμες δράσεις που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες ψυχοκινητικής εξέλιξης, κοινωνικοποίησης και μάθησης, την πρωτοτυπία στην αρχιτεκτονική που θυμίζει μια πολιτεία παιχνιδιού και όχι έναν ακόμα χώρο που γέμισε παιχνίδια για να προσελκύσει τα παιδιά και οι συνθήκες απόλυτης ασφάλειας και προστασίας των παιδιών.

O πολυχώρος είναι εμπνευσμένος από την παιδαγωγό Μελίνα – Αμαλία Φύκια με βάση τις σύγχρονες παιδαγωγικές αξίες και αρχές.

Στο Fundom περνάνε καλά και οι γονείς

Ενόσω τα παιδιά ξεδίνουν και διασκεδάζουν, εμείς οι μεγάλοι απολαμβάνουμε το καφέ ή το σνακ μας στην καφετέρια που λειτουργεί εντός του χώρου σε ατμοσφαιρικό περιβάλλον τύπου bistro όπου και ο γονιός χαλαρώνει από την δύσκολη καθημερινότητα.

Χρήσιμες πληροφορίες

Πολυχώρος Fundom: Εθν.Μακαρίου 2 & Λ.Κηφισού, Περιστέρι

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 5717058

E-mail: info@fundom.gr

Βρείτε το Fundom στο Facebook και το Instagram