Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο "Καλοκαίρι στην Αίγινα": Δωρεάν κατασκηνωτικό πρόγραμμα για παιδιά ΑμΕΑ

"Καλοκαίρι στην Αίγινα": Δωρεάν κατασκηνωτικό πρόγραμμα για παιδιά ΑμΕΑ

camp-counselors-hand-in-hand-with-campers-by-Scott-AblemanΤο πρόγραμμα "Καλοκαίρι στην Αίγινα" θα φιλοξενήσει και εφέτος  εντελώς δωρεάν στη Αίγινα, δίπλα στην θάλασσα, σε 15νθήμερα παραθεριστικά εκπαιδευτικά προγράμματα παιδιά με ειδικές ανάγκες (αυτισμό, νοητική υστέρηση, σύνδρομο Down). Η Στέγη αυτιστικών παιδιών "Ανάδυση"  δέχεται αιτήσεις από οικογένειες που βρίσκονται σε συνθήκες οικονομικής αδυναμίας η πλήρους απορίας.

Τα παιδιά πρέπει να μπορούν να συμμετέχουν στα κατασκηνωτικά προγράμματα ( μπάνια , εκδρομές, μίνι κρουαζιέρες ). Έγγραφες αιτήσεις πρέπει να υπογράφονται από τους έχοντες την γονική μέριμνα η δικαστική συμπαράσταση. Απαραίτητος ο ιατρικός φάκελος του παιδιού και αναφορά στις συνήθειες του, καθώς και οικονομικά στοιχεία της οικογένειας για την τελείως δωρεάν συμμετοχή του παιδιού ( τα αιτήματα ήδη είναι αρκετά και θα πρέπει να δοθεί  προτεραιότητα στα παιδιά από οικογένειες με συνθήκες οικονομικής αδυναμίας ).

Το πρόγραμμα θα υλοποιείται από εθελοντικό κυρίως, επιστημονικό προσωπικό στα εξής διαστήματα:
29/6 έως 13/7
14/7 έως 27/7
28/7 έως 10/8
11/8 έως 24/8
25/8 έως 7/9
8/9 έως 21/9

Δηλώσεις συμμετοχής και αιτήσεις προς:

ΣΤΕΓΗ ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ «ΑΝΑΔΥΣΗ»
Ακτή Τότη Χατζή 77 - Αίγινα Τ.Κ 18010

Τηλ.: 2297025802
Fax: 2297028849
Email: anadisi@hotmail.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.