Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Καλοκαίρι στο Παιδικό Μουσείο για... "Διακοπές διαφορετικές από τις άλλες"

Καλοκαίρι στο Παιδικό Μουσείο για... "Διακοπές διαφορετικές από τις άλλες"

Children_museum_summerΤο Ελληνικό Παιδικό Μουσείο διοργανώνει για 8η συνεχή χρονιά εβδομαδιαίο καλοκαιρινό πρόγραμμα για παιδιά 5-12 χρόνων με θέμα «Διακοπές διαφορετικές από τις άλλες», από τις 22 Ιουνίου έως τις 17 Ιουλίου 2015, καθημερινές 8:30 π.μ. - 4:30 μ.μ. Σκοπός του προγράμματος είναι να δώσει στα παιδιά την ευκαιρία να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία καλοκαιρινών διακοπών στο κέντρο της Αθήνας.

Πόσο διαφορετικοί είμαστε; Σε πόσα διαφορετικά μέρη μπορούμε να ταξιδέψουμε; Πόσα διαφορετικά φαγητά μπορούμε να μαγειρέψουμε; Πόσα διαφορετικά παιχνίδια να παίξουμε; Με ποιον διαφορετικό τρόπο θα ανακαλύψουμε διαφορετικά μουσεία και διαφορετικές συλλογές;

Με αφετηρία και αφορμή τα δύο νέα εκθέματα του Παιδικού Μουσείου, «Ταξιδεύω με το Κινητό Μουσείο» και «Οι Έτσι και οι Αλλιώς, μια ιστορία για τη διαφορετικότητα», τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα. Παράλληλα, τα παιδιά αξιοποιώντας όλες τους τις αισθήσεις και μέσα από το παιχνίδι και τη συνεργασία, ψυχαγωγούνται αποκτώντας γνώσεις και εμπειρίες.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε τέσσερις (4) περιόδους:

1η περίοδος: Δευτέρα 22 Ιουνίου έως Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015
2η περίοδος: Δευτέρα 29 Ιουνίου έως Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015
3η περίοδος: Δευτέρα 6 Ιουλίου έως Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015
4η περίοδος: Δευτέρα 13 Ιουλίου έως Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Η μελέτη και ο σχεδιασμός του προγράμματος έχει γίνει από το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου και υλοποιείται από τους ερμηνευτές του Ε.Π.Μ.

Η οικονομική συμμετοχή για κάθε περίοδο είναι 115 ευρώ / παιδί (105 ευρώ για τους συνδρομητές του Ε.Π.Μ. και τα αδέλφια)
Η οικονομική συμμετοχή για μία ημέρα είναι 25 ευρώ / παιδί (22 ευρώ για συνδρομητές και αδέλφια)
* Στο κόστος περιλαμβάνεται δεκατιανό γεύμα.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ: 210 3312995. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο
Κυδαθηναίων 14, Αθήνα,
Τηλ: 210 3312995


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.