Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Καλοκαιρινά απογεύματα παιδιών με παιχνίδι ανάγνωση και δημιουργικότητα (από 23/6)

Καλοκαιρινά απογεύματα παιδιών με παιχνίδι ανάγνωση και δημιουργικότητα (από 23/6)

1Αφ.ΒιβλΆΤούμπαΗ Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Άνω Τούμπας συμμετέχοντας στους ρυθμούς της 3ης καλοκαιρινής εκστρατείας του Future Library με τίτλο: «Ό,τι κι αν σκέφτεσαι σκέψου το αντίθετο!» Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στις βιβλιοθήκες, περιμένει στο χώρο της μικρά και μεγάλα παιδιά, προκειμένου να περάσουν τα καλοκαιρινά τους απογεύματα με πολύ παιχνίδι, αφήγηση παραμυθιών, δημιουργία μικρών συνθέσεων και τραγουδιών και πολλά άλλα!!!

Όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν στη Βιβλιοθήκη.

Η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή (κράτηση θέσης τηλεφωνική ή με την παρουσία σας). Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας, ενώ θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών.

Δηλώσεις συμμετοχής:
Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Άνω Τούμπας
Γρ. Λαμπράκη 187,
2310 950.370

Σχετικά με την καλοκαιρινή εκστρατεία: http://summer.futurelibrary.gr/

Αποκλειστικός δωρητής
Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) (www.SNF.org)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.