Καλομοίρα: «Έλεγα στο Θεό, ας πεθάνω εγώ και άσε το παιδί μου να είναι καλά»

Έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από τότε που ο 2χρονος τότε γιος της Καλομοίρας, Δημήτρης, διαγνώσθηκε με τη σπάνια ασθένεια Myasthenia Gravis. Σήμερα, η γλυκιά μανούλα μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας του γιου της.

«Έχει βελτιωθεί πολύ… Ακολουθούμε συγκεκριμένο πρόγραμμα με τα φάρμακά του. Ευχαριστώ το Θεό, παίρνει ένα φάρμακο μόνο που δεν είναι πολύ δυνατό. Ευχαριστώ το Θεό γιατί η υγεία των παιδιών μας είναι το πιο σημαντικό, πεθαίνεις για τα παιδιά σου. Ήταν η χειρότερη περίπτωση για μένα. Έλεγα στο Θεό: «Ας πεθάνω εγώ και άσε το παιδί μου να είναι καλά» και μετά δουλέψανε τα φάρμακα και είδαμε καλά τον Δημήτρη μας. Είμαι τόσο ευγνώμων και κάθε φορά που μιλάω γι αυτό κλαίω. Θέλω μόνο να είναι καλά τα παιδιά μου, τίποτα άλλο».

Την περιπέτεια της υγείας του γιου της είχε θελήσει τότε να μοιραστεί η Καλομοίρα, ώστε να ευαισθητοποιήσει ακόμα περισσότερο κόσμο σχετικά με την σπάνια πάθηση που αντιμετώπισε το παιδί, αλλά και να δώσει κουράγιο στους γονείς που βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις.

Την τελευταία ημέρα της νοσηλείας του μικρού Δημήτρη, η οικογένεια τράβηξε μια αναμνηστική φωτογραφία, την οποία η Καλομοίρα συνόδευσε με ένα συγκινητικό κείμενο που δημοσίευσε στο blog της, στο οποίο εξιστορεί όλα όσα έζησαν το χρονικό διάστημα που το παιδί πάλευε στο νοσοκομείο.