Κάλυμνος: Στη φυλακή ο πατέρας που εξέδιδε την κόρη του και ο 67χρονος βιαστής της

Η ανακρίτρια Πρωτοδικών Κω φαίνεται ότι δεν πείστηκε από τις απολογίες του 41χρονου πατέρα από την Κάλυμνο που εξέδιδε την ανήλικη κόρη του από την ηλικία των 10 ετών, αλλά ούτε και του 67χρονου που φέρεται να τη βίαζε συστηματικά επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Έτσι, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Ο 41χρονος που πάσχει από μια μορφή αναπηρίας, κατηγορείται για απλή συνέργεια σε ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια. Είχε συλληφθεί όταν πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου όπου βρισκόταν η 14χρονη κόρη του και, ενώ στην προανάκριση ομολόγησε τα πάντα, στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι είναι θύμα πλεκτάνης που έστησε η αδελφή του.

Ο συνταξιούχος παιδεραστής αντιμετωπίζει διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού ηλικίας κάτω των 15 ετών κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια. Ο 67χρονος αρνήθηκε στην απολογία του όλες τις κατηγορίες εις βάρος του και ισχυρίστηκε ότι δεν έχει σχέση με την υπόθεση.