Αρχική Fun Time Κάνε γκράφιτι στα τετράδια σου!

Κάνε γκράφιτι στα τετράδια σου!

tumblr_inline_mgl2rz2iSU1qhd20d Είσαι έφηβος και θέλεις να δώσεις το προσωπικό σου στίγμα στα τετράδια που χρησιμοποιείς στο σχολείο και στο φροντιστήριο. Πώς όμως θα το καταφέρεις χωρίς να ξοδέψεις πολλά; Κάνοντας γκράφιτι όχι στο τοίχο της γειτονιάς αλλά στα τετράδια σου.

tumblr_inline_mgl2qihECw1qhd20dΤι θα χρειαστείς:

ένα τετράδιο μονόχρωμο με σκληρό εξώφυλλο
ένα μπουκάλι με ψεκαστήρι
νερό
ακρυλικό χρώμα
οινόπνευμα

tumblr_inline_mgl2r9Dwc91qhd20dΓια να φτιάξετε το δικό σας σπρέι βαφής, συμπληρώστε το μισό μπουκάλι ψεκασμού με ίσα μέρη νερού, χρώματος  και οινοπνεύματος. Ανακινήστε καλά το μπουκάλι. Να θυμάστε ότι όσο περισσότερο χρώμα  προσθέσετε τόσο πιο ζωντανό θα είναι το χρώμα ψεκασμού. Ψεκάστε το τετράδιο και αφήστε το να στεγνώσει!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.