Αρχική InfoMommy Ομορφιά «Κάνε κότσο τα μαλλιά σου να φανεί η εμορφιά σου» – Θρεπτικά συστατικά για υγιή μαλλιά

«Κάνε κότσο τα μαλλιά σου να φανεί η εμορφιά σου» – Θρεπτικά συστατικά για υγιή μαλλιά

Beautiful-Evening-Hairstyle-3

«Κάνε κότσο τα μαλλιά σου να φανεί η εμορφιά σου» έλεγαν παλιότερα οι γιαγιάδες μας και πολλές από εμάς ακολουθούμε αυτή τη συμβουλή ακόμη και σήμερα, περισσότερο δε τους πολύ ζεστούς και υγρούς καλοκαιρινούς μήνες. Πώς, όμως, θα παραμείνει το τριχωτό της κεφαλής μας όμορφο και λαμπερό όταν ταλαιπωρείται τόσο, όχι μόνο από το σφιχτό δέσιμο που μπορεί να κάνουμε, αλλά και από τη συνεχή ταλαιπωρία στην οποία το υποβάλλουμε;
Συγκεντρώσαμε τις έξι στοιχεία-κλειδιά τα οποία θα σας βοηθήσουν να διατηρείτε τα μαλλιά σας πιο υγιή και λαμπερά, αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο τις πολύ συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο, αλλά και τα πολύ ακριβά προϊόντα περιποίησης και styling.

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.