Αρχική InfoTeens Style Κάνε τα Toms παπούτσια σου μοναδικά στο Detroit (18/5)

Κάνε τα Toms παπούτσια σου μοναδικά στο Detroit (18/5)

WEB_SYSsplash_080309_v3_WEB_09Με μια πρωτότυπη και φρέσκια ενέργεια, η Toms παρουσιάζει το Style Your Sole event και στην Ελλάδα.

Σκοπός του Style Your Sole παγκοσμίως, είναι να φέρνει κοντά φίλους της Toms και γνωστούς καλλιτέχνες και όλοι μαζί να βάζουν το ταλέντο τους, τη φαντασία τους και τη δημιουργικότητά τους για να ζωγραφίσουν παπούτσια TOMS και μέσα από αυτή τη δραστηριότητα να βοηθήσουν παιδιά σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη.

Το Σάββατο 18 Μαίου στο κατάστημα Detroit στην Κηφισιά από τις 12:00 έως τις 18:00, τρεις Έλληνες σχεδιαστές θα ζωγραφίζουν στο χέρι παπούτσια TOMS. Μέρος των εσόδων θα δοθούν στο φιλανθρωπικό σωματείο «Μαζί για το παιδί».

Την ίδια ημέρα, θα γίνει η παρουσίαση της συλλεκτικής σειράς Toms by IV σχεδιασμένα από τη ζωγράφο Ειρήνη Βεργίτση. Μοναδικά prints σε αριθμημένα ζευγάρια παπουτσιών αποκλειστικά για το διάσημο brand, θα είναι διαθέσιμα και προς πώληση.

Κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας του Style Your Sole event, την καλλιτεχνική επιμέλεια των βιτρινών των καταστημάτων έχουν αναλάβει οι σπουδαστές του Fashion Workshop by Vicky Kaya.

Detroit
Κυριαζή 6-8, Κηφισιά
210 8019806


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.