Αρχική InfoTeens Νέα «Κάνε τη δική σου ταινία» με βραβεία και υποτροφίες από το StoryDoc

«Κάνε τη δική σου ταινία» με βραβεία και υποτροφίες από το StoryDoc

film_productionΣε πείσμα των καιρών το εκπαιδευτικό κινηματογραφικό ινστιτούτο StoryDoc συνεχίζει να εμπνέει, στηρίζει και να εκπαιδεύει νέους και μεγάλους που αναζητούν έκφραση μέσω από τον πολύμορφο χώρο του ντοκιμαντέρ. Τα προγράμματα παραγωγής ντοκιμαντέρ μικρού μήκους "Κάνε τη δική σου ταινία" απευθύνονται σε νέους 16-28 ετών και περιλαμβάνουν βραβεία αξίας 20.000 ευρώ , υποτροφίες ξένων γλωσσών στο British Council Athens και στο Goethe Institut Athen, υποτροφίες σπουδών στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας και στη Media Studies. Επίσης ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στο εξωτερικό, ένα διήμερο στην Αρκαδία στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη και μια HD camera Sony, προσφορά του ΠΛΑΙΣΙΟ, περιμένουν νέους, που θέλουν να κάνουν τη δική τους ταινία . Κι ακόμα για όλους τους συμμετέοχοντες κάρτες μέλους στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ.

Το πρόγραμμα παραγωγής ντοκιμαντέρ μικρού μήκους αναπτύσσεται σε 5 χώρες Ελλάδα, Μάλτα, Παλαιστίνη, Αλγερία, Μαρόκο. Στόχος του προγράμματος: η δημιουργία ντοκιμαντέρ μικρού μήκους η video narration μικρού μήκους, με συμμετοχή νέων ηλικίας 16-28 ετών με θέματα εμπνευσμένα από τη Ζωή των 'Αλλων, των διαφορετικών σε θρησκεία, γλώσσα, κοινωνικό status στην ίδια χώρα.

Επίσης το πρόγραμμα «Πριν 50μετα» του εκπαιδευτικού Ινστιτούτου StoryDoc με τη συνεργασία και την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων Στόχος του προγράμματος: η δημιουργία ντοκιμαντέρ μικρού μήκους η video narration μικρού μήκους, με συμμετοχή νέων ηλικίας 16-28 ετών με θέματα εμπνευσμένα από το τρίπτυχο: Η Αθήνα μου έως 50 χρόνια πριν, τώρα, μετά. Ως Αθήνα θεωρείται το ευρύτερο σύμπλεγμα της Αττικής. Η διάρκεια των ταινιών πρέπει να είναι από 5 έως 15 λεπτά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τις αιτήσεις συμμετοχής σε ηλεκτρονική φόρμα, την οποία θα βρουν στο www.storydoc.gr.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.