Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Κάνε το κινητό σου την απόλυτη φωτογραφική μηχανή!

Κάνε το κινητό σου την απόλυτη φωτογραφική μηχανή!

571071_BTS_lanterns_v1_900x600Το ανώτερο, αδιάβροχο smartphone που συνδυάζει τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες της Sony είναι γεγονός. Το Sony Xperia™ Z1 είναι φωτογραφικό, είναι ψυχαγωγικό, είναι πολύ κοινωνικό, είναι κομψό και είναι εδώ, μαζί με μία απίστευτη γκάμα αξεσουάρ που το συμπληρώνουν!

Για την πιο ολοκληρωμένη φωτογραφική εμπειρία σε smartphone: Οθόνη 5 ιντσών, πραγματική απόδοση φωτογραφικής μηχανής με το βραβευμένο φακό "GLens", με αισθητήρα εικόνας CMOS και τον επεξεργαστή εικόνας "BIONZ for mobile".

571072_Honami_black_hero_SCR2_900x600Για την πιο διασκεδαστική εμπειρία σε smartphone: Ενσωματωμένη τεχνολογία εικόνας BRAVIATV, TRILUMINOS Display, X-Reality και τεχνολογία ClearAudio+ για τη βέλτιστη ακουστική εμπειρία. Για την πιο δικτυωμένη social εμπειρία σε smartphone: Για να μοιράζεσαι κάθε στιγμή με τους φίλους σου, καινοτόμα σουίτα Xperia Camera Applications με social live για απευθείας μοίρασμα video στο Facebook,Info-eye™ για άμεσες πληροφορίες του τι φωτογραφίζετε, Timeshift burst για το τέλειο πλάνο και AR effect για εύκολη επεξεργασία εικόνας.

571070_BTS_lagoon_v1_960x600Για την πιο κομψή και λειτουργική εμπειρία σε smartphone: Διαθέσιμο σε μαύρο, λευκό και μοβ, με σχεδίαση Omni Balance και υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής, σε ένα λεπτό, αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη smartphone, με επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™ 800 και Battery STAMINA Mode της Sony για εξοικονόμηση ενέργειας. Για την πιο πλήρη εμπειρία σε smartphone:

Το XperiaZ1 υποστηρίζεται από ένα οικοσύστημα καινοτόμων αξεσουάρ και συγγενών προϊόντων, με υποστήριξη λειτουργίας one-touch της Sony και τεχνολογίας NFC.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.