Αρχική InfoMommy Ομορφιά Κανόνες ομορφιάς που καταρρίπτονται και άλλοι που τους αντικαθιστούν εύκολα!

Κανόνες ομορφιάς που καταρρίπτονται και άλλοι που τους αντικαθιστούν εύκολα!

Θέλετε πιο λαμπερό βλέμμα, καθαρότερο δέρμα και περισσότερη ανανέωση; Τότε, ετοιμαστείτε για ένα φρεσκάρισμα σε όσους κανόνες μέχρι τώρα ακολουθούσατε!

Μην κάνετε ντουζ κάθε μέρα: Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα! Βέβαια, το γεγονός ότι το δέρμα μου στεγνώνει και γίνεται θαμπό κοντεύει να με πείσει, αλλά ευτυχώς ο νέος κανόνας λέει περιορίστε τα καθημερινά ντουζ σας στα πέντε λεπτά! Επίσης, κατεβάστε λίγο τη θερμοκρασία του νερού και για να καταφέρετε αυτό το στόχο βάλτε στο μπάνιο σας μουσική. Όταν ξεκινήσει το δεύτερο τραγούδι, εσείς κλείνετε τη βρύση! Μην ξεχνάτε μετά το ντουζ την χρήση κρέμας για να θωρακίσετε την υγρασία στο δέρμα!

Διαβάστε περισσότερα στο Infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.