Κάνουμε τις πασχαλινές αγορές μας στην H&M και στηρίζουμε τα Παιδικά Χωριά SOS

Φέτος, αδράξτε την ευκαιρία να προσφέρετε στο παιδί -ή στο πνευματικό σας παιδί ως νονοί- ένα δώρο με συμβολική αξία και τεράστιο κοινωνικό σκοπό. Με άλλα λόγια, συνοδευτικά με τη πασχαλινή λαμπάδα που θα του χαρίσετε, επιλέξτε ένα όμορφο ρούχο ή αξεσουάρ από τα καταστήματα της H&M, η οποία επέλεξε φέτος να αγκαλιάσει τα Παιδικά Χωριά SOS. Στόχος της H&M είναι να στηρίξει παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη, καλύπτοντας τις ιατροφαρμακευτικές ανάγκες όλων των παιδιών των Χωριών SOS για έναν ολόκληρο χρόνο!

Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και όλοι οι γονείς που ενόψει της ανανέωσης της παιδικής γκαρνταρόμπας για την άνοιξη, ψάχνετε όμορφα παιδικά ρούχα σε προσιτές τιμές. Αρχής γενομένης από την Πέμπτη 22 Μαρτίου επισκεφτείτε ένα κατάστημα H&M και ανακαλύψτε τις ανοιξιάτικες προσφορές, με έκπτωση 20% για αγορές αξίας 40€ και πάνω σε όλο το παιδικό τμήμα!

Η φετινή παιδική συλλογή έχει διπλή υπογραφή: του Σουηδού designer Jonas Claesson για τα αγόρια και της Βρετανής Michelle Morin για τα κορίτσια, και υπόσχεται να κατακλύσει τις εμφανίσεις των μικρών μας φίλων με ξεχωριστό στυλ. Οι σχεδιαστές εμπνέονται από τον θαλάσσιο κόσμο και από την φύση και αποτυπώνουν σχέδια με επίκεντρο το μοναδικό άθλημα του surf, τους ωκεανούς, τα ψάρια αλλά και πολύχρωμα prints γεμάτα ζωντάνια και ενέργεια!

Ας αποτελέσει η φετινή γιορτή του Πάσχα την αφορμή να διδάξουμε στα παιδιά αλλά και στα βαφτιστήρια μας τι σημαίνει έμπρακτα νοιάζομαι και προσφέρω στον συνάνθρωπό μου.

Κάνοντας τις πασχαλινές αλλά και ανοιξιάτικες παιδικές μας αγορές σε ένα κατάστημα H&M συμβάλλουμε στην ενίσχυση του έργο των Παιδικών Χωριών SOS και δίνουμε στα παιδιά ένα μάθημα ανθρωπιάς, εκτίμησης και δράσης μέσα στη ζωή.

Μέχρι και την Τετάρτη 4 Απριλίου μπορούμε να κάνουμε τις αγορές μας και να στηρίξουμε το σπουδαίο αυτό σκοπό που ζητά την υποστήριξή μας!

Η προσφορά ισχύει μέχρι και την Τετάρτη 4 Απριλίου.