Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness Κάνουμε ανοιχτά μαθήματα yoga με "δωρεά" !

Κάνουμε ανοιχτά μαθήματα yoga με "δωρεά" !

bigstock-Attractive-Yoga-Woman-7523981Από την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, το Ρομάντσο υποδέχεται την yoga instructor Σίσσυ Φραγκιαδάκη και προσθέτει στις δράσεις του χώρου, εβδομαδιαία μαθήματα yoga, ανοιχτά στο κοινό και με είσοδο ελεύθερης επιλογής (donation).Με σύγχρονη προσέγγιση στο ευ ζην και την άσκηση, αλλά και κοινωνική διάθεση, τα μαθήματα θα ξεκινούν με Hatha Flow ευθυγραμμίσεις, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος τους θα περιέχουν και Vinyasa yoga (δυναμική).

Τα μαθήματα είναι ανοιχτά σε όλους τους ενδιαφερόμενους, από αρχάριους έως και προχωρημένους. Το μόνο που χρειάζεται για τη συμμετοχή είναι άνετα ρούχα, αντιολισθητικά yoga mats και καλή διάθεση.

women-doing-yogaΗ Σίσσυ Φραγκιαδάκη έχει εκπαιδευτεί στη hatha, prenatal, postnatal, sup και aerial yoga. Ασχολείται με τις εναλλακτικές θεραπείες και τη Yoga τα τελευταία 7 χρόνια.

Τετάρτη 19:30 – 21:00
Πέμπτη 19:30 – 21:00
Κυριακή 10:30 – 12:00

Είσοδος ελεύθερης επιλογής

Ρομάντσο

Αναξαγόρα 3-5

Αθήνα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.