Κάνουμε βουτιά στην ανθρωπιά για να βοηθήσουμε την αθλήτρια Μαρία Σαμπανίδου!

Η Μαρία Σαμπανίδου είναι μια 45χρονη μητέρα ενός μικρού αγοριού, του Έκτορα. Αγαπά τον αθλητισμό και έχει πολλές συμμετοχές σε αγώνες τριάθλου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δυστυχώς, πριν από ένα μήνα, στις 23 Ιουλίου, το σύνδρομο Catastrophic Hughes της προκάλεσε σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Παρέλυσε η δεξιά της πλευρά και προκλήθηκαν σοβαρές επιπλοκές στη λειτουργία των νεφρών της. Νευρολογικά η αποκατάσταση της υγείας της δείχνει μακρά και επίπονη, ενώ τα έξοδα νοσηλείας της είναι πολλά. Πρέπει να τρέξει τον πιο δύσκολο αγώνα της, να κολυμπήσει στα πιο βαθιά νερά και γι αυτό χρειάζεται τη βοήθεια και τη στήριξή μας.

Η ομάδα του «Swim Across Corinth Canal» κατόπιν επικοινωνίας με την οικογένειά της ανέλαβε την πρωτοβουλία να τυπώσει μπλουζάκια, αξίας 15 ευρώ, στα οποία θα αναγράφονται τα ονόματα όλων των συμμετεχόντων αθλητών και εθελοντών στον αγώνα και τα οποία θα διατίθενται προς πώληση σε ειδικό σταντ, τις ημέρες διεξαγωγής του στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν στην οικογένεια της Μαρίας Σαμπανίδου με σκοπό την ενίσχυση της αποκατάστασής της.

Όσοι το επιθυμούν, μπορούν να συμβάλλουν και μέσω τραπεζικού λογαριασμού: Alpha Bank IBAN GR0601401540154002101078003 ΜΑΡΙΑ ΣΑΜΠΑΝΙΔΟΥ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Όπως διαβάσαμε στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί για τη Μαρία Σαμπανίδου στο Facebook και αξίζει να το αναφέρουμε, στο πλευρό της βρίσκεται και ο Νίκος Γέμελος, προπονητής του Ολυμπιονίκη Σπύρου Γιαννιώτη, παρέχοντας δωρεάν μαθήματα baby swimming στον μικρό Έκτορα.