Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Καπέλα και κοσμήματα πρωταγωνιστούν σε μια ξεχωριστή έκθεση στον Πολυχώρο Vault !

Καπέλα και κοσμήματα πρωταγωνιστούν σε μια ξεχωριστή έκθεση στον Πολυχώρο Vault !

unnamed (8)(18)Ο Πολυχώρος VAULT παρουσιάζει την έκθεση καπέλου και κοσμήματος, με τίτλο "Εποχές" από τη Δευτέρα 5 έως την Κυριακή 18 Μαΐου.

thumbnail (1)H Daniela Lacuri από την Αργεντινή και η Λία Μπάρμπα από τη Σύρο δημιουργούν αντίστοιχα καπέλο και κόσμημα παντρεύοντας νησιώτικα μοτίβα με την Αργεντίνικη παράδοση. Εποχές του χρόνου, εποχές των αιώνων εμπνέουν τις δύο δημιουργούς που δίνουν στα υλικά τους, φόρμες θεατρικές, ρομαντικές και άλλοτε πιο αφηρημένες. H Daniela Lacuri με αργεντίνικη καταγωγή εγγυάται την ιδιαιτερότητα των καπέλων, αφού η ύπαρξή τους είναι κυριολεκτικά στην καθημερινότητα της Αργεντινής και μέρος της κουλτούρας της. Ξεκινώντας από μοναδικά καπέλα, στολισμένα με δαντέλες ή φτερά κι άλλοτε με χειροποίητα λουλούδια, αλλά και απλά, καθημερινά καπέλα.

Epoxes 3Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα θεατρικά καπέλα, που φαίνονται να ταξίδεψαν από άλλη εποχή για να φτάσουν στο σήμερα με μοναδικό εισιτήριο την πρωτοτυπία πάνω σε κλασικά μοτίβα και φόρμες.

Παράλληλα με τα κοσμήματα της η Λία Μπάρμπα, με το ψευδώνυμο «Περσαλία» έγινε γνωστή για το πάντα ξεχωριστό κόσμημά της. Η δημιουργός που αρνείται να βλέπει τις γυναίκες να φορούν παρόμοια κοσμήματα, γιατί αυτά τους παρουσιάζουν σαν «επιταγή της μόδας», δημιούργησε το δικό της στυλ απευθυνόμενο στις γυναίκες κάθε ηλικίας που θέλουν να αναδείξουν την ξεχωριστή τους προσωπικότητα μ’ένα κόσμημα διαφορετικό.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθούν στις φιλοζωικές οργανώσεις “Αnima” και “Φιλοζωική Ομάδα Σύρου”.

Ημερομηνία: Από τη Δευτέρα 5 έως την Κυριακή 18 Μαΐου
Καθημερινά από τις 19:00 ως τις 24:00

Είσοδος ελεύθερη

Πολυχώρος VAULT,

Μελενίκου 26, Βοτανικός (Γκάζι)
213 0356472 / 6945 993870


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.