Κάποια πρωινά, όταν σηκώνομαι, τα μάτια μου είναι τόσο πρησμένα, που σχεδόν δεν ανοίγουν. Πώς να το αντιμετωπίσω, πριν φύγω για τη δουλειά

puffy-eyes-e1312062670777

Πρώτα απ’ όλα να ξέρετε ότι αυτό δεν συμβαίνει μόνο σε εσάς. Πολλές γυναίκες όταν κοιτάζονται το πρωί στον καθρέφτη δεν αναγνωρίζουν το πρόσωπό τους, αφού τα οιδήματα στην περιοχή των ματιών δίνουν μια άλλη εικόνα. Τα μάτια μας μάλιστα είναι ένα ιδιαίτερο σημείο του προσώπου μας, που απαιτεί φροντίδα με ειδικά προϊόντα περιποίησης ματιών δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα. Το δέρμα στην περιοχή των ματιών είναι πολύ ευαίσθητο και με την πάροδο της ηλικίας γίνεται ακόμα λεπτότερο και χάνει την ελαστικότητά του λογω έλλειψης σμηγματογόνων αδένων.

Τα μάτια είναι το πρώτο χαρακτηριστικό που φανερώνει την ηλικία ενός ανθρώπου. Είναι μια περιοχή που λόγω της αυξημένης κινητικότητας των μυών εμφανίζονται πρόωρα οι πρώτες ρυτίδες έκφρασης.
Μια πολύ δυνατή και με εντυπωσιακά αποτελέσματα κρέμα που δοκιμάσαμε τελευταία είναι η Concetrated Εye Serum της FBM Anagenessis. Πρόκειται για ένα serum ματιών ενισχυμένης δράσης κατά των παραγόντων που προκαλούν οιδήματα και μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια. Πρόκειται για ένα ελιξήριο που προσφέρει βαθιά και εντατική περιποίηση με εγγυημένα αποτελέσματα. Το σέρουμ ενισχυμένης δράσης, εμπλουτισμένο με τελευταίας τεχνολογίας βλαστοκύτταρα από το φυτό Argan που προστατεύουν, αναζωογονούν και ενισχύουν την επιδερμίδα επιταχύνοντας τη φυσική διαδικασία ανανέωσής της και ενεργοποιήσιμα από την επιδερμίδα λιποαμινοξέα και οι θρεπτικοί πολυσακχαρίτες που περιέχει πραγματοποιούν τόνωση της ελαστικότητας στην περιοχή γύρω από τα μάτια, ορατή μείωση ρυτίδων* και στοχευόμενη δράση κατά μαύρων κύκλων και σακουλών.

*-32% στο μήκος και το βάθος των ρυτίδων και λεπτών γραμμών.

Τρόπος χρήσης: Απλώστε μικρή ποσότητα πρωί – βράδυ.

Συστατικά

Φυσικό Εκχύλισμα Ζύμης, Βλαστοκύτταρα Argan Haloxyl Actiflow Sepilift DPHP

concetrated_eye_serum_web_final