Αρχική Famous Parents Καραγκούνης: «Ήρθε η κατάλληλη ώρα να είμαι κι εγώ μπαμπάς»

Καραγκούνης: «Ήρθε η κατάλληλη ώρα να είμαι κι εγώ μπαμπάς»

221401Εδώ και 23 χρόνια υπηρέτησε την Εθνική Ελλάδος στο ποδόσφαιρο με πείσμα, θέληση και μαχηματικότητα πραγματικά αξιοζήλευτη. Το καλύτερο επιστέγασμα της προσφοράς του ήταν οι μοναδικές εμφανίσεις της επίσημης αγαπημένης όλων των Ελλήνων στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Κι επειδή όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έφτασε η ώρα ο μεγάλος μας αρχηγός Γιώργος Καραγκούνης να αποσυρθεί από το ρόστερ της Εθνικής.

294965_4043664292525_321231164_nΚι όπως ο ίδιος δήλωσε, μετά το αντίο στην γαλανόλευκη ομάδα θα αφοσιωθεί πιο ενεργά στην ανατροφή των τριών του παιδιών. «Η αλήθεια είναι πως τους έχω παραμελήσει και πρέπει να είμαι λίγο δίπλα τους, διότι όλα αυτά τα χρόνια δεν ήταν εύκολο να είμαι κοντά τους. Τους έχω λείψει και ήρθε η κατάλληλη ώρα να είμαι κι εγώ μπαμπάς. Με έχουν ανάγκη πραγματικά…» δήλωσε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής που πλέον θα παίζει μπάλα με τα παιδιά του.
bypqnvrmbi4fddf5ca6b3e6


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.