Αρχική Fun Time Καρπουζένια πλαστελίνη για καλοκαιρινά παιχνίδια

Καρπουζένια πλαστελίνη για καλοκαιρινά παιχνίδια

summer-activities-for-kids20Ποιο φρούτο είναι ο βασιλιάς του καλοκαιριού; Μα φυσικά το καρπούζι! Και ποια είναι η πρώτη ύλη που μπορείτε να την πλάσετε και να δημιουργήσετε απίθανες δημιουργίες στα σχήματα και τα χρώματα της φαντασίας σας; Η πλαστελίνη. Αυτά τα δύο υλικά είχαμε λοιπόν κατά νου όταν αναζητούσαμε μια πρωτότυπη ιδέα για τις καλοκαιρινές μας κατασκευές. Η καρπουζένια πλαστελίνη θα απασχολήσει δημιουργικά τα παιδιά και θα συμβάλλει στην ανάπτυξη των κινητικών τους δραστηριοτήτων.

Τι θα χρειαστείτε:

πράσινη πλαστελίνη
ροζ πλαστελίνη
μαύρα κουμπιά
πλαστικό μαχαίρι μιας χρήσης

watermelon-playdough-slices-Πιέστε τα μαύρα κουμπιά στη ροζ πλαστελίνη. Κάντε τη πλαστελίνη σαν μπαλίτσα. Ισιώστε την πράσινη πλαστελίνη και κόψτε την σε σχήμα ημικύκλιου. Τυλίξτε περιμετρικά την πράσινη πλαστελίνη γύρω από την ροζ. Μετά κόψτε με το πλαστικό μαχαιράκι μιας χρήσης το καρπουζάκι σε φετούλες και παίξτε!

watermelon-slicing


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.