Καρπουζολεμονάδα

Καρπουζολεμονάδα

Λατρεύουμε τη σπιτική λεμονάδα και εσχάτως ανακαλύψαμε και τον απίθανο χυμό καρπουζιού. Τι γίνεται όταν αναμείξουμε αυτές τις δύο πρωτότυπες γεύσεις; Ένα δροσιστικό ρόφημα που αξίζει να το δοκιμάσουν όλοι.

Υλικά:

500 γρ. καρπούζι κομμένο σε κύβους χωρίς κουκούτσια

240 ml νερό

200 γρ. ζάχαρη

240 ml χυμό λεμόνι

Εκτέλεση:

Τοποθετούμε το καρπούζι και το νερό σε ένα μπλέντερ. Αναδεύουμε μέχρι να έχουμε ένα λείο αποτέλεσμα. Στραγγίζουμε το μίγμα μας σε μια κανάτα και προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και βάζουμε την κανάτα στο ψυγείιο μέχρι να κρυώσει καλά η λεμονάδα μας.

Διαβάστε επίσης:

4 τέλεια παγωτά ΧΩΡΙΣ ζάχαρη που θα λατρέψουν τα παιδιά!

7 συνταγές για απογευματινά smoothies γεμάτα βιταμίνες και ενέργεια!

Παγωτό καρπούζι με καρύδα

Ογκρατέν με φρούτα και μπισκότο