Αρχική InfoMommy Νέα Καταγγελία σοκ: Καλοντυμένος άνδρας πλησιάζει μικρά παιδιά στη Φθιώτιδα!

Καταγγελία σοκ: Καλοντυμένος άνδρας πλησιάζει μικρά παιδιά στη Φθιώτιδα!

double_shadow_man_4_by_1badbuddha-d5z2rwnΑνάστατοι είναι οι γονείς στη Γλύφα και την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Φθιώτιδας, αφού η καταγγελία έγινε αμέσως γνωστή στην τοπική κοινωνία. Η μητέρα κατάφερε και συγκράτησε τα στοιχεία του αυτοκίνητου, του υπόπτου που πλησίασε τα παιδιά, τα οποία έδωσε στην Αστυνομία, που ερευνά την υπόθεση. Όπως είπε η μητέρα στο LamiaReport:

“Το αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από το σπίτι όπου τα μικρά παιδιά έπαιζαν στην αυλή.

Κατέβηκε ένας καλοντυμένος κύριος , μεσήλικας και άρχισε να κάνει ερωτήσεις στο μεγαλύτερο παιδί (ηλικίας νηπιαγωγείου).

Του έλεγε ότι είχε κερδίσει κάποια βιβλία σε διαγωνισμό και έκανε ερωτήσεις προσπαθώντας να επιβεβαιώσει την ταυτότητα του παιδιού.

Όταν τον αντιλήφθηκα και άρχισα να τον ρωτάω που βρήκε τα στοιχεία μας και γιατί κάνει τέτοιες ερωτήσεις,

ο κύριος ισχυρίστηκε ότι είναι δάσκαλος και ότι το παιδί (και χωρίς αν έχουμε πάρει μέρος σε κανένα διαγωνισμό – στο Ζάππειο και καλά – και που ποτέ δεν έχω καταχωρήσει τα στοιχεία του σε κάτι αντίστοιχο)

κέρδισε κάποια βιβλία που θα του έρθουν με το ταχυδρομείο.

Όσο ήρθαν τα βιβλία σε σας, ήρθαν και σε μας… Ο άγνωστος βιάστηκε να αποχωρήσει

και ευτυχώς κατάφερα να συγκρατήσω τον αριθμό του αυτοκινήτου, τον οποίο έδωσα στην Αστυνομία”.

Η μητέρα μάλιστα σε ανάρτησή της στο glyfa.blogspot.gr μεταξύ άλλων αναφέρει:

“Τα κρούσματα της κλοπής παιδιών είναι σε έξαρση και πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί. Μπορεί να είναι ένα μικρό χωριό αλλά η εγκληματικότητα δεν ξεχωρίζει πόλεις και χωριά.
Προσοχή μεγάλη στα παιδιά μας και την ασφάλεια τους !!!”

Καταγγελία για παρόμοιο περιστατικό στο Κορωπί!

Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη που εγινε στο  συνέβη ανάλογο περιστάτικο και στο Κορωπί σε μαθητή νηπιαγωγείου:

“Το παρέλαβε η μαμά του το μεσημέρι απο το σχολείο. Όταν έφτασαν έξω απο το σπίτι τους, τους σταμάτησε κοστουμαρισμένος άντρας ηλικίας 50-60 χρονων, ο οποίος γνώριζε ΟΛΑ τα στοιχεία του παιδιού και οδηγούσε ένα μαύρο αυτοκίνητο (η μητέρα πάνω στην ταραχή της δεν κράτησε ούτε μάρκα, ούτε αρ. αυτοκινήτου) και τους είπε οτι είναι απο το υπουργείο παιδείας και ότι το παιδάκι (επισημαίνω νηπιαγωγείου) κέρδισε σε κάποιο διαγωνισμό του υπουργείου. Ρώτησε κάποιες ερωτήσεις την μητέρα, μέσα σε αυτές, που είναι ο σύζυγος της. Του είπε ότι έρχεται άμεσα κι αυτός έφυγε. Η μητέρα τηλεφώνησε στο υπουργείο (φυσικά και δεν ίσχυε ο διαγωνισμός), ενημέρωσε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής του Κορωπίου και φυσικά τις δασκάλες του σχολείου”.

Παιδιά «ευγενικά» ή παιδιά ασφαλή;

Μαθαίνω το παιδί μου να προστατεύεται


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.